Παρουσίαση του βιβλίου "Λέξεις στο Φως!"

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής», το Βιβλιοπωλείο Discover και οι Εκδόσεις Αρμός προσκαλούν το κοινό στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου της Αγγελικής Γιαννοπούλου με τίτλο «Λέξεις στο Φως! - Από τις επώδυνες ματαιώσεις στη βεβαιότητα της ελπίδας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στις 19:30 το απόγευμα στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Βούρβαχη 3, μεταξύ Κορίνθου και Μαιζώνος πλησίον της πλ. Γεωργίου στην Πάτρα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • - Γιάννης Αλεξανδρόπουλος, ποιητής
  • - Γιάννης Ευσταθίου, γεωλόγος
  • - Αντώνης Σκιαθάς, ποιητής-κριτικός λογοτεχνίας
  • - Λιολιώ Κολυπέρα, πρόεδρος Δ. Σ Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Περίληψη βιβλίου

Ας φύγουν όλα. Εγώ θα περπατήσω στις άδειες ακρογιαλιές, θα μαζέψω κοχύλια, θα αφήσω το γαλάζιο της θάλασσας να με συνεπάρει. Θα κοιτάξω τους μακρινούς μου ορίζοντες με της ελπίδας τα μάτια κι ας δακρύσω. Θα ανοίξω το βιβλίο μου σε νέες σελίδες χωρίς να κοιτάξω πίσω· ο σελιδοδείκτης μου δείχνει πάντα το παρόν.

Θα ανοίξω τα χέρια για να αγκαλιάσω τη μέρα. Ας φύγουν όλα. Εγώ θα πάρω άλλο μονοπάτι αδιάβατο να περπατήσω. Κι ας χαθώ. Τι κέρδισα περπατώντας σε λεωφόρους ανοιχτές ψεμάτων; Ας φύγουν όλα. Τον ήλιο μου θα αντικρίσω κατάματα. Με αμέθυστο και τοπάζι, θα ζωγραφίσω τελείες και παύλες στο γκρίζο. Από μακριά η ελευθερία μού γνέφει… ακολουθώ παίρνοντας ανάσες μικρές, ζωογόνες… και χαμογελώ!.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE