«Δείπνο ηλιθίων»: Τελικά ποιος είναι ο ηλίθιος;

To «Δείπνο ηλιθίων», η πολυβραβευμένη κωμωδία του Φρανσίς Βεμπέρ η sold out παράσταση των 5 τελευταίων ετών που παρουσιάστηκε στο θέατρο Κάππα σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου, θα προβληθεί διαδικτυακά σήμερα μέσω του Viva.gr.

Ωρες προβολών: 11 π.μ., 5 μ.μ., 9 μ.μ.

Κάθε προβολή θα μένει ανοιχτή για 4 ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι από το εξωτερικό πρέπει να κάνουν την αντιστοίχιση με την τοπική τους ώρα.

Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής!

Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι' αυτήν την εβδομάδα. Τον καλεί στον σπίτι του και...

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 40 λεπτά. Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ. Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Αννα Μενενάκου, Χρήστος Σπανός, Ξανθή Γεωργίου και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Αγοράζετε εισιτήρια από εδώ:

https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/deipno-ilithion/

«Δείπνο Ηλιθίων» TV & YOUTUBE SPOT

https://www.youtube.com/watch?v=T3RoNTOQdbo

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE