Το 33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Δωρεάν στο διαδίκτυο

Η χαρά των φίλων του κινηματογράφου από σήμερα, αρχίζει το 33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (25/11-4/12) το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά δωρεάν και εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Cinesquare.

Οι διοργανωτές ενημερώνουν τους σινεφίλ για τα απλά βήματα που πρέπει να κάνουν ώστε να παρακολουθήσουν τις ταινίες του προγράμματος. Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για τη θέαση του φεστιβάλ και απαραίτητες διευκρινήσεις:

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φιλοι του κινηματογράφου

Κάθε ταινία θα προβληθεί για 1 μόνο μέρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα προβολών.

Όλες οι προβολές έχουν γεωγραφικό περιορισμό στην Ελλάδα.

Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 10 το πρωί (10.00 πμ) της ημέρας της μέρας του προγραμματισμού της, έως τις 10 το πρωί της επόμενης, οπότε και θα διακόπτεται η προβολή της. Κατά συνέπεια, μην ξεκινήσετε την προβολή π.χ. στις 9 το πρωί, γιατί θα χάσετε το τέλος!

Υπάρχει όριο 500 προβολών για κάθε ταινία, χωρίς τη δυνατότητα προκράτησης θέσης. Μόνον οι 500 πρώτοι θεατές θα μπορέσουν να δουν την κάθε ταινία. Κατ' εξαίρεση, σε κάποιες ταινίες το όριο θεατών που μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε είναι μικρότερο.

Όσο διαρκεί το 33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, οι ταινίες της ημέρας θα εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.

Κλικάρετε τη φωτογραφία τους για να μεταφερθείτε στη σελίδα τους, στην πλατφόρμα του CINESQUARE.

Σε διάφορα σημεία του website του φεστιβάλ, panoramafest.org

θα βρείτε το λογότυπο του Cinesquare. Κλικάρετέ το και θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη ενότητα της πλατφόρμας.

Όσο βρίσκεστε στην πλατφόρμα Cinesquare, μπορείτε να περιηγηθείτε στον πλήρη κατάλογο των ταινιών μας, ο οποίος έχει αναρτηθεί κι εκεί.

Παράλληλα, το φεστιβάλ ανακοινώνει τη διεξαγωγή της διαδικτυακής συζήτησης «Ελληνικός κινηματογράφος και διανομή» (2/12, 19.00), η οποία θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού του Πανοράματος στο YouTube ΕΔΩ. Συμμετέχουν οι σκηνοθέτες Ηλίας Δημητρίου, Βασίλης Μαζωμένος, Δημήτρης Τσιλιφώνης και Άγγελος Κοβότσος (εκπροσωπώντας και την Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ), η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Feelgood Entertainment Eιρήνη Σουγανίδου, o αιθουσάρχης Μπάμπης Κονταράκης (Άστορ) και το Eλληνικό Κέντρο Κινηματογράφου θα εκπροσωπήσει η Δ/ντρια της Hellas Film, Αθηνά Καλκοπούλου. Τη συζήτηση συντονίζει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Πανοράματος Νίνος Φένεκ Μικελίδης

33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου / Τετάρτη 25/11 - Παρασκευή 4/12

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE