Πάτρα: Η «καρδιά» του καρναβαλιού χτυπά στα Παλαιά Σφαγεία -ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Σε "καρναβαλικό χωριό" έχουν μετατραπεί τα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας. Από χθες μεχρι και την Κυριακή φιλοξενείται εκεί το καλοκαιρινό καρναβαλικό φεστιβάλ, όπου εκτός από τις καρναβαλικές κατασκευές μπορεί κανείς να απολαύσει μια σειρά εκδηλώσεων από τοπικούς καλλιτέχνες. Όλες οι πληροφορίες στο summerfestival.gr .

Με την παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, άρχισε χθες, στα ανακαινισμένα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία και με τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπονται κατά της πανδημίας covid-19, το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Καρναβαλιού και Θεάτρου.

Χαιρετίζοντας την έναρξη του Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, μεταξύ άλλων είπε:
«Σήμερα είναι ημέρα χαράς γιατί παραδίδουμε στην πόλη μας, στο λαό της Πάτρας τον χώρο των Παλαιών Σφαγείων ανακαινισμένο για να στεγάσει και να προβάλει το Καρναβάλι μας.

Το 2014 πριν αναλάβουμε Δημοτική Αρχή ο χώρος αυτός εδώ ήταν ένα σκιάχτρο, εγκαταλειμμένος, λεηλατημένος και κατεστραμμένος εκδικητικά από τον επιχειρηματία που τον εκμεταλλεύονταν.

Ο χώρος αυτός έπρεπε να πάρει ξανά ζωή και τον ξανακάναμε χρήσιμο και λειτουργικό χάρη σε μια μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε μαζί με τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Προγράμματα υπάρχουν να πάρουμε κι άλλα, το θέμα είναι τα έργα που θα γίνονται να μένουν στην πόλη για να τα απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας.  

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE