Πάτρα: Το ΔΗΠΕΘΕ επέλεξε ανάδοχο

«Λευκός καπνός» βγήκε τελικά από τα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ, όπου έγινε και η τελική επιλογή του αναδόχου για την παροχή «Υπηρεσιών καλλιτεχνικής και λογοτεχνικής δημιουργίας και ερμηνείας» στο πλαίσιο του έργου NETT, που θα έχει ως τελικό προϊόν τη θεατρική παραγωγή με τίτλο «Πάτρα, η πόλη των εργοστασίων, του ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη».

Οπως είναι γνωστό, υπήρχαν δύο προτάσεις οι οποίες είχαν κατατεθεί στις 5 Ιουνίου. Πρόκειται για την πρόταση του πόλη-χώρο Επίκεντρο+ και αυτή της συνεργασίας του θεάτρου Λιθογραφείον με την Κοινωνική Επιχείρηση Mosaic//Culture and Creativity.

Χθες το μεσημέρι, παρουσία και των ενδιαφερομένων, έγινε το άνοιγμα του τρίτου υποφακέλου που αφορούσε τα οικονομικά στοιχεία των προτάσεων και ανάδοχος αναδείχθηκε, μετά από απόφαση του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Πέτρου Βάη, η συνεργασία του Λιθογραφείον με τη Mosaic.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην απόφαση, ο πρόεδρος εγκρίνει τα αποτελέσματα σταδίων αξιολόγησης προσφορών της επιτροπής αξιολόγησης προσφορών και διενέργειας διαγωνισμών, η οποία με έγγραφό της εισηγείται την κήρυξη της ένωσης εταιρειών Βιομηχανία Θεατρικών Πραγμάτων και Mosaic/ Πολιτισμός και Δημιουργικότητα, ως προσωρινή ανάδοχο για την παροχή «Υπηρεσιών καλλιτεχνικής και λογοτεχνικής δημιουργίας και ερμηνείας» στο πλαίσιο του έργου (NeTT) που έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020. Η τελική βαθομολογία είναι ΣΒi=99,9, και το ποσό είναι 69.500 ευρώ συν ΦΠΑ 24%, (73.780 ευρώ).

Σημειώνεται πως θα υπάρξει ένα περιθώριο πέντε ημερών για τυχόν ενστάσεις κατά της απόφασης.

Πηγή: pelop.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE