Κρανιδιώτης κατά Καμμένου: Δεν δικαιούται να φορά στολή παραλλαγής και να κάνει βόλτες

Πυρά κατά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την εμφάνισή του στο ΥΠΕΘΑ με στολή παραλλαγής. Μιλώντας στον Αlpha 989 ο Φαήλος Κρανιδιώτης τόνισε, «Εξοργίζομαι με το καραγκιοζιλίκι να βλέπω τον Καμμένο με στολή παραλλαγής. Από πού δικαιούται να το κάνει αυτό; Επειδή έπαιζε με τα στρατιωτάκια μικρός; Βγαίνει αυτός ο τύπος στο γραφείο του και φορά μια ολοκαίνουργια παραλλαγή. Με αγουροξυπνημένο κυνηγό έμοιαζε με την παραλλαγή.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που μας ακούν, σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία, είναι κανονικοί άνθρωποι. Έχουν υπηρετήσει, δουλεύουν, έχουν αγωνίες. Ο απλός στρατιώτης στη Λήμνο, τη Ρόδο, την Κω, τον προσβάλει να βλέπει έναν μπούρδα να παριστάνει τον στρατάρχη σαν αγουροξυπνημένος κυνηγός.»

«Δεν βρέθηκε ένας ταξίαρχος να του πει κ. Υπουργέ τι είναι αυτά που κάνεις; Δεν μπορεί να γελοιοποιούνται αυτά τα πράγματα. Καταρχήν δεν δικαιούται. Μιλάω για το να φοράει στολή χωρίς να δικαιούται. Δικαιούμαι να την φορέσω μόνο όταν μου χτυπήσουν την πόρτα με φύλλο πορείας. Δεν δικαιούμαι να την φοράω και να κάνω βόλτες και υπάρχουν και άλλοι, που πάνε στο Μοναστηράκι και αγοράζουν στολές παραλλαγής για να μαζεύουν τις ελιές.»

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE