Ν.Παπαδημάτος: Ο πρωθυπουργός εκφώνησε την ομιλία και αποχώρησε

«Παρακολούθησα, ως όφειλα, με προσοχή την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, στο κλειστό του Απόλλωνα, κυρίως σε ότι αφορά τα ζητήματα που αφορούν την Πάτρα και το Δήμο.

Προσπερνώ τις κομματικές και εκλογικές του ανάγκες και στέκομαι στα δημοτικά ζητήματα.

Στα τοπικά θέματα ακούσαμε με ενδιαφέρον τον πρωθυπουργό να μιλάει για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών- Πύργου, παρότι όλα τα προβλήματα των οκτώ εργολαβιών είναι ανοιχτά. Συγκρατώ επίσης τη δέσμευσή του για το υπογειοποιημένο τρένο από το Ρίο έως το νέο λιμάνι, παρά τις ασάφειες που διατρέχουν το όλο εγχείρημα. Διατυπώνω ταυτόχρονα την απορία μου για την εξαγγελία ανάπλασης του κολυμβητηρίου της Αγυιάς, ενώ παράλληλα αποφεύγω τον πειρασμό να σχολιάσω την πρωθυπουργική φράση σύμφωνα με την οποία οι παράκτιοι μεσογειακοί αγώνες θα κάνουν την Πάτρα «αθλητικό κέντρο ολόκληρης της Μεσογείου».

Ο κ. πρωθυπουργός εκφώνησε την ομιλία και αποχώρησε. Επειδή εμείς παραμένουμε δια βίου στην Πάτρα, και μ’ αφορμή την ομιλία του κ. Τσίπρα,  θα θέλαμε να απευθύνουμε μια δημόσια έκκληση. Οι πολιτικοί αρχηγοί που επισκέπτονται προεκλογικά την πόλη μας να αναφέρονται στα τοπικά ζητήματα σε πνεύμα σοβαρότητας και ακρίβειας ως προς τα δεδομένα των τοπικών προβλημάτων, αποφεύγοντας τοποθετήσεις που απλώς επιτείνουν την πολιτική αναξιοπιστία και  εισάγουν κλίμα πόλωσης στην τοπική κοινωνία».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE