Τσιμπούκης προς Δήμο: Ανενεργό το τέλος μη ηλεκτρο-δοτούμενων ακινήτων

Αν προτίθεται η δημοτική αρχή να ακυρώσει την συγκεκριμένη πολιτική απόφαση για την επιβολή ενός ανενεργού φόρου και μάλιστα με «πανωτόκια» 5ετίας, που αποτελεί το τέλος μη ηλεκτρο-δοτούμενων ακινήτων» ζητά να ενημερωθεί εγγράφως ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Τσιμπούκης, με ερώτησή του προς την πρόεδρος του Δημοτικού Σμβουλίου.

"Κυρία Πρόεδρε,
   Με απόφασή της η Δημοτική Αρχή επανάφερε για τη φετινή χρονιά το «τέλος μη ηλεκτρο-δοτούμενων ακινήτων». Αυτό είναι ένα χαράτσι, σύμφωνα με το οποίο καλούνται οι συνδη-μότες μας να πληρώσουν φόρο για τα οικόπεδα, τις αυλές τους, τους κήπους τους και για τα χωράφια τους που είναι μέσα στους οικισμούς.
   Την προηγούμενη εβδομάδα σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ενημερωθήκαμε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ότι ο Δήμος έχει ξεκινήσει και στέλνει ειδοποιητήρια. Ήδη έχουν λάβει συνδημότες μας στα δημοτικά διαμερίσματα Ακταίου, Αγίου Βασιλείου για τα έ-τη 2012 και 2013.
   Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο φόρος αυτός είχε καταστεί ουσιαστικά ανενεργός από τους προηγούμενους Δημάρχους.
   Επειδή η πολιτική αυτή της επαναφοράς του τέλους μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων εί-ναι ένα επιπλέον χαράτσι κοινωνικά  άδικο και πλήττει τα ήδη επιβαρυμένα λαϊκά στρώμα-τα.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ
   ο κύριος Δήμαρχος, αν προτίθεται να ακυρώσει την συγκεκριμένη πολιτική απόφαση για την επιβολή ενός ανενεργού φόρου και μάλιστα με «πανωτόκια» 5ετίας. 
Με τιμή,
Ιωάννης Τσιμπούκης"

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE