Θεοδωρικάκος: Ο Μητσοτάκης απέδειξε ότι στοχεύει να ενώσει τους Ελληνες

Στρατηγική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας είναι η αναζήτηση συγκλίσεων στα μεγάλα ζητήματα, λέει ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Σε συνέντευξή του στην Real News, ο υπουργός Εσωτερικών σημειώνει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ενώσει του Έλληνες, κάτι που απέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιλογή του για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Παράλληλα, απαντώντας στα σενάρια για πρόωρες εκλογές με αφορμή το νομοσχέδιο για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημειώνει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία προκειμένου να υλοποιήσει το μεταρρυθμιστικό της έργο. Προσθέτει, δε, ότι τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, οι κίνδυνοι που προκύπτουν από την τουρκική προκλητικότητα και η προσπάθεια για οικονομική ανάπτυξη και ανασυγκρότηση του κράτους, απαιτούν πολιτική σταθερότητα.

Θεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας είναι όμηρος του κυβερνητικού του εαυτού

Τέλος, ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα όμηρο του κυβερνητικού του παρελθόντος, προσθέτοντας ότι προσπαθεί ακόμη να βρει τον αντιπολιτευτικό του βηματισμό. «Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του στην πολιτική του πορεία ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν είναι απλά όμηρος ενός εσωκομματικού μηχανισμού που αντιπροσωπεύει ένα κόμμα της τάξεως του 3%- 4%. Είναι όμηρος και του κυβερνητικού παρελθόντος του. Δεν είναι πλέον ένας νεαρός ονειροπόλος πολιτικός που «πουλούσε» ανέξοδα ελπίδες στον ελληνικό λαό. Αντικειμενικά, η κυβερνητική του ιστορία αποτελεί ένα ακόμη βαρίδι στην προσπάθεια του να ανασυγκροτήσει το κόμμα του»

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE