ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επίθεση στον Διαματάρη για υπόθεση συνεργάτη του

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκ νέου την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη. Με σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η αποπομπή του κ. Διαματάρη είναι πλέον μονόδρομος καθώς μετά την υπόθεση του μεταπτυχιακού του, σήμερα αποκαλύπτεται από την Εφημερίδα των Συντακτών, ότι έχει προσλάβει ως σύμβουλο στο υπουργείο Εξωτερικών τον κ. Τ. Φιλιππάκο, κατά του οποίου έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη το 2012 για κακοδιαχείριση στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει ότι αν ο Πρωθυπουργός δεν αποπέμψει τον κ. Διαματάρη «θα επιβεβαιώσει πως εκτός από την απάτη κάνει τα στραβά μάτια και σε κακουργηματικές ποινικές διώκεις “αρίστων”».

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, να μην διαθέτει ούτε μεταπτυχιακό ούτε και πτυχίο, όπως εντέλει ο ίδιος παραδέχθηκε με το νέο βιογραφικό σημείωμα που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, έχει διδακτορικό στην εξαπάτηση.

Σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αποκαλύπτει πως ο εκλεκτός υφυπουργός του Κυρ. Μητσοτάκη προσέλαβε πριν λίγες μέρες στο Υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλο τον κ. Τ. Φιλιππάκο, στον οποίο έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη από το 2012 για κακοδιαχείριση που ζημίωσε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, στην οποία ήταν διευθύνων σύμβουλος.

Προκειμένου μάλιστα να αποφύγει τη Δικαιοσύνη, ο κ. Φιλιππάκος, μετά την αναγκαστική παραίτησή του από την ΕΑΒ, αποχώρησε για τις ΗΠΑ. Είναι πλέον προφανές πως ο κ. Μητσοτάκης είναι άριστος σε έναν και μόνο τομέα: στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού και στην ασταμάτητη παραγωγή fake αριστείας. Μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις η αποπομπή του κ. Διαματάρη είναι πλέον μονόδρομος. Αλλιώς ο κ. Μητσοτάκης θα επιβεβαιώσει πως εκτός από την απάτη κάνει τα στραβά μάτια και σε κακουργηματικές ποινικές διώξεις «αρίστων».

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE