Βίτσας: Τελευταία έχουμε και τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το προσφυγικό – μεταναστευτικό μετά και το ζήτημα που προέκυψε με το μπάρμπεκιου στα Διαβατά. Τελευταίο επεισόδιο η επίθεση του Δημήτρη Βίτσα στην κυβέρνηση, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε στον υφυπουργό Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.

«Τελευταία έχουμε τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες, τους οποίους ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης πρόθυμα προβάλουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο δημοκρατικός κόσμος θα αντισταθεί και θα τους τιμωρήσει», ανέφερε ο κ. Βίτσας και έκανε λόγο για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που «χαϊδεύουν αυτιά πάνω στο αφήγημα των εισβολέων και του εξισλαμισμού». Παράλληλα, ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μοιάζει, πλέον, να καταλαβαίνει ότι τους πρόσφυγες «δεν τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μουζάλας, η Χριστοδουλοπούλου αλλά ο πόλεμος, η κρίση, η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή».

Σε ηπιότερους τόνους η απάντηση Στεφανή σε Βίτσα

Σε ηπιότερους τόνους επέλεξε να απαντήσει ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος επεσήμανε ότι η κυβέρνηση διαχειρίζεται το μεγάλο αυτό θέμα με σχέδιο και σοβαρότητα, διατηρώντας, παράλληλα, εξαιρετική συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Απαντώντας στον κ. Βίτσα σχετικά με την τοποθέτησή του στη θέση του συντονιστή για τη διαχείριση του μεταναστευτικού, ο κ. Στεφανής τόνισε ότι στόχο έχει την υλοποίηση του σχεδίου δράσης της κυβέρνησης, έτσι ώστε να βελτιστοποιηθούν τα παραγόμενα αποτελέσματα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE