"Άρωμα" και από την Αχαία στο Κορακοχώρι όπου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βούλγαρη

Πυκνό ήταν το κοινό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κορακοχώρι Ηλείας, παρουσία και του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, του Ευάγγελου Βεζέλου  και του Νίκου Αλιβιζάτου, για την παρουσίαση του βιβλίου  του νέου βιβλίου του Γιάννη Βούλγαρη.

Ως ένα βιβλίο όπου ο συγγραφέας επιχειρει να αποκαταστήσει την «τιμή» και την «υπόληψη» του κράτους, χαρακτηρίζεται το έργο του Γιάννη Βούλγαρη «Ελλάδα μια χώρα παραδόξως νεωτερικη».

Στην παρουσίαση που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου στο Κτήμα Μερκούρη στο Κορακοχώρι Πύργου, αναλύουν το βιβλίο ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Νίκος Αλιβιζάτος.

Αναφορες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας γίνονται, όμως γενικά και όχι στη λογική της ανάδειξης μιας νεας κίνησης, αλλα στην αναγκαιότητα να υπάρξει ένα αισιόδοξο αφήγημα μέσα απο τη δημοκρατική παράταξη σε μια διαφορετική απο την σημερινή έννοια της κανονικότητας, αναφέρει το ilialive.gr

Το παρών έδωσαν και Αχαιοί μεταξύ των οποίων ο Κώστας Σπηλιόπουλος επικεφαλής της παράταξης, πρώην υπουργός και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» και η Αγγέλα Τριανταφύλλου

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE