1η συνάντηση-ενημέρωσης Φαρμάκη με τους Περιφερειακούς του Συμβούλους

Την πρώτη ενημερωτική συνάντηση, επί θεμάτων που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Όλα από την Αρχή» του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Η συνάντηση, πρώτη ενός κύκλου αντίστοιχων ενημερωτικών συναντήσεων που θα συνεχιστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αποσκοπούσε στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των Περιφερειακών Συμβούλων και την ενημέρωσή τους για το θεσμικό και νομικό πλαίσιο λειτουργίας της Περιφέρειας.

Κατά την διάρκειά της, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης, κ. Φαρμάκης, υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει η λειτουργία της Περιφέρειας ως το μεγαλύτερο πολιτικό όργανο της περιοχής σε συνδυασμό με την τεχνοκρατική επάρκεια των αιρετών, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο, κάτι που άλλωστε αποτελεί το ζητούμενο της τοπικής κοινωνίας.

Επίσης, υπογράμμισε ότι η παράταξη «Όλα από την Αρχή» ξεκίνησε και συνεχίζει ως μία καλή και δεμένη ομάδα στην οποία πιστεύει απόλυτα, ενώ παράλληλα εξέφρασε για ακόμα μία φορά την πρόθεσή του να αξιοποιηθεί το σύνολο του δυναμικού της παράταξης, δεδομένου ότι η προσπάθεια ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας απαιτεί έναν πολυεπίπεδο αγώνα στον οποίο είναι αναγκαίες πολλές γνώσεις και πολλές δεξιότητες.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE