Στην Πάτρα βρέθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ξηραδάκης

Στην Πάτρα βρέθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ο Βολιώτης Γιώργος Ξηραδάκης , κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο πλαίσιο της περιοδίας του στη χώρα ενόψει των Ευρωεκλογών συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Πατρών ενώ λίγες ώρες αργότερα είχε συνάντησει με στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ Αχαίας. 

Ο Γιώργος Ξηραδάκης γνωρίζει τη ναυτιλία καθώς την έχει ζήσει από μέσα, ως πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού. Βλέποντας πάντα μπροστά μεταπήδησε στην Credit Lyonais, και από εκεί χάραξε την δική του πορεία όταν το 1999 δημιούργησε την δική του εταιρία, την XRTC που ενεργεί ως εκπρόσωπος μεγάλων τραπεζικών οργανισμών στην χώρα μας. Φέρει πλέον μία σειρά από τίτλους, πλην όμως εξακολουθεί να είναι αυθεντικός, σπαταλώντας άπειρες ώρες από τον προσωπικό του χρόνο προκειμένου να διαδώσει το μήνυμα της Ελληνικής Ναυτιλιακής Οικογένειας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αυτός είναι ο Γιώργος Ξηραδάκης. Ένας παθιασμένος οραματιστής της μεγάλης Ελληνικής Ναυτιλίας. Άλλωστε και η Ναυτιλία έχει βρει στο πρόσωπό του εμπιστοσύνη, καθώς λειτουργούν και οι δύο με τον ίδιο τρόπο. Τα δίνουν όλα για την πατρίδα χωρίς να ζητούν τίποτα.

Η πρόσφατη δήλωση του Γ. Ξηραδάκη για την απόφαση του να μπεί στη "μάχη" των Ευροεκλογών. 

"Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να χαράξουμε μία νέα πορεία για την Ελλάδα με τόλμη, αποφασιστικότητα, δυναμισμό αλλά και με πίστη στην επιτυχία. Η Ευρώπη χρειάζεται ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης κι αυτό μπορεί να το βρει μέσα από την εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει τον Έλληνα και ακόμη περισσότερο την ελληνική ναυτοσύνη. Γι’ αυτό θέλω να είμαι εκεί, για να βοηθήσω στις επερχόμενες αλλαγές δίνοντας έμφαση στον μοναδικό τομέα στην Ελλάδα που διαπρέπει στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα, την ελληνική ναυτιλία."

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE