Στην Δυτική Ελλάδα σήμερα ο Νίκος Παπανδρέου

Στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας περιοδεύει σήμερα ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου. Σταθμοί της περιοδείας του θα είναι η Ναύπακτος, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο και η Αμφιλοχία.

Εντωμεταξύ μιλώντας στον Real fm ο Νίκος Παπανδρέου, ανέφερε πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυταρχικός στον τρόπο που κυβερνάει. Λένε είμαστε καινούργιοι δεν είμαστε σαν το παλιό σύστημα και έχουν χρησιμοποιήσει για να μείνουν στην εξουσία τις χειρότερες πρακτικές του παρελθόντος».

Επίσης τόνισε τα εξής:

«Προσλήψεις 40 με 50 χιλιάδες νομίζω έχουν υποσχεθεί, άρα αυτό είναι το προοδευτικό πρόσημο; Προσλήψεις και μεγάλο κράτος; Ένας αυταρχικός τρόπος που βάζω στην γωνία τον αντίπαλο; Αυτό είναι οι παλιές πρακτικές που ήλπιζα μέσα στην κρίση θα εκλείψουν.
Τώρα έβγαλα το φρένο, είναι δύσκολη εποχή και πιστεύω όποιος πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει, έχει το χρέος να σηκωθεί να προσφέρει. Γιατί στην Ευρώπη; Γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι η η Ευρώπη περνάει το 80% των νόμων, η Ευρώπη μας έχει φέρει την λιτότητα και η Ευρώπη μπορεί να μας λύσει το θέμα της λιτότητας. Πιστεύω θα μπορώ να δώσω μια καλή μάχη στην περίπτωση που βρεθώ στην Ευρωβουλή.

  • Αν δείτε στην ψηφοφορία των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι παράλογοι, δεν στηρίζουν πράγματα που στηρίζουμε εμείς. Είτε είναι Βενεζουέλα, να μην σας δώσω πολλά παραδείγματα, όμως η προβιά προσπαθεί να έχει το χρώμα του προοδευτικού και δεν ξέρω αν ξεγέλασε τους Ευρωπαίους.
  • Οι Ευρωπαίοι χάρηκαν με έναν Πρωθυπουργό που έκανε όλα αυτά που ζήτησαν.
  • Κλαίνε όταν υπογράφουν θεωρητικά τα προγράμματα λιτότητας αλλά τα υπόγραψαν και τα εφάρμοσαν. Όλοι, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όλοι εφάρμοσαν την λιτότητα.
  • Αυτοί κλαίνε και το εφαρμόζουν και η ανικανότητά τους στον εσωτερικό χώρο μας έχει φορτώσει κι άλλα 86 δισ. στο τρίτο αχρείαστο μνημόνιο.
  • Άρα έξω φαίνεται ότι περνάνε τους νόμους, χαίρονται απ’ έξω, περνάνε κι άλλα θέματα, χειροκροτάνε, μέσα όμως γονατίζει η οικονομία.

Η διαφορά είναι ότι εμείς δεν συμφωνούμε με αυτή την υπερφορολόγηση. Προοδευτικό πρόσημο είναι ότι δεν έχουμε αυταρχική νοοτροπία της εξουσίας, δεν πιστεύουμε στις παρεμβάσεις στις ανεξάρτητες αρχές, δεν πιστεύουμε να βγάζουμε λίστα δημοσιογράφων που είναι αντικυβερνητικοί. Αυτό θυμίζει εποχές του ’30 στη Ρωσία. Αυτή την νοοτροπία δεν την έχει ένα προοδευτικό κίνημα και επίσης δεν θέλουμε να έχουμε τον διχαστικό λόγο «εμείς ή εσείς, ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν.»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE