Σε 15 μέρες η νέα υφ. Μακεδονίας Θράκης μοίρασε 240.000 ευρώ

Λεφτά υπάρχουν στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και όπως και η προηγούμενη υφυπουργός (Κατερίνα Νοτοπούλου), έτσι και η τελευταία επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, πρώην διευθύντρια στο γραφείο Τζανακόπουλου, προσχώρησε σε μπαράζ αποφάσεων, με τις οποίες μοιράζονται 203.000 ευρώ, σε φίλους και ημετέρους.

Ενδεικτικό είναι πως μόλις σε μία ημέρα η κυρία Ελευθερία Χατζηγεωργίου υπέγραψε υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες δίνει 203.000 ευρώ σε πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς και... φωτοτυπίες.

Συγκεκριμένα στις πέντε αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια προβλέπεται, όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος, τα χρήματα να δοθούν μεταξύ άλλων σε πολιτιστικούς συλλόγους για διοργάνωση πολιτιστικής δράσης, για την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου, στο Thessaloniki Pride, στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, σε σύμπραξη δύο εταιρειών της διοργάνωσης Διαβαλκανικού forum με συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων από τα Σκόπια, αλλά και σε φωτοτυπίες για το γραφείο του νομικού συμβούλου του υφυπουργείου.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν στη Διαύγεια

ποσό 1.500 ευρώ στον πολιτιστικό σύλλογο «Αβάντες» από το Άβατο Ξάνθης «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής δράσης». Σημειώνεται ότι η αίτηση του συλλόγου κατατέθηκε την ίδια ημέρα με την έγκρισή της.

Πηγή :  iefimerida.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE