Βορίδης: Αν δεν ανοίξει η οικονομία θα έχει συμβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Υπομονή και αυτοσυγκράτηση προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έγινε την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, προτού εξαχθούν βεβιασμένα συμπεράσματα -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- συνέστησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, κληθείς να σχολιάσει τις εικόνες του άγριου ξυλοδαρμού νεαρού από αστυνομικούς στην τοπική πλατεία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βορίδης αφού αναφέρθηκε στη διενέργεια σχετικής προκαταρκτικής εξέτασης απο την Εισαγγελία, προέβαλε τον ισχυρισμό ο εν λόγω νεαρός προσπάθησε να πάρει το όπλο του αστυνομικού, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τι θεωρείται από τον Αρειο Πάγο αντίσταση κατά της Αρχής.

  Προτού βγάλει κάποιος συμπεράσματα και κρίνουμε τηλεοπτικά τα ζητήματα, υποστήριξε, θα έπρεπε να έχουμε συνολικά την εικόνα του περιστατικού και να το εντάξουμε σε ένα πλαίσιο, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει τις ακριβώς έγινε στο εν λόγω περιστατικό καθώς ο ίδιος δεν ήταν παρών.

Η εικόνα που προσπαθεί κάποιος να μεταφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ένας κύριος που περπατούσε αμέριμνος και ξαφνικά δέχθηκε μία απρόκλητη επίθεση από αστυνομικούς, μαθαίνω ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι, ο συγκεκριμένος είχε εμπλοκή και σε προηγούμενα επεισόδια σε διαδηλώσεις υπέρ του Κουφοντίνα και προηγουμένως είχε επιχειρήσει να αφαιρέσει τον οπλισμό αστυνομικού και αυτό δεν το έχει πιάσει το βίντεο, σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών, επιμένοντας στην εκδοχή ότι οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από 40 άτομα του αριστερίστικου – αντιεξουσιαστικού χώρου και στο πλαίσιο αυτό γίνονταν προσαγωγές και συλλήψεις.
  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE