Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Λιγνάδης είναι άρρωστος

Ο Κλέων Γρηγοριάδης μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Γιώργου Παγάνη και της Αναστασίας Γιάμαλη για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ παράλληλα επέρριψε ευθύνες στον Πρωθυπουργό και την υπουργό Πολιτισμού.

"Είμαι σ’ αυτό τον χώρο 35 χρόνια. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις. Έχει βουίξει ο τόπος!", τόνισε ο ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ 25 και πρόσθεσε:

"Δε λέω, ότι θα έπρεπε να τον δικάσουμε χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες. Λέω όμως ότι ένας πρωθυπουργός και ένας υπουργός δεν διαλέγει αυτόν από εκατοντάδες υποψήφιους, για να τον κάνει καλλιτεχνικό διευθυντή της πιο σημαντικής κρατικής σκηνής της πατρίδας μας. Και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Και δεύτερο πρόβλημα είναι όταν πια υπάρχουν καταγγελίες ανθρώπων –απλά δεν έχει πάει κάποιος στον εισαγγελέα- στο σωματείο μας ότι είχαν βιαστεί όσο ήταν ανήλικοι και η υπουργός και ο πρωθυπουργός κώφευαν. Έλεγαν ότι είμαστε κράτος δικαίου, έτσι είναι τα κράτη δικαίου;".

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE