Τηλεφωνική επικοινωνία της ΠτΔ με τους διοικητές των νοσοκομείων Θεσσαλονίκης

Με τους διοικητές των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης επικοινώνησε σήμερα, Δευτέρα (23/11) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της εξαιρετικής συνθήκης της πανδημίας του κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ελληνικής Προεδρίας, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον διοικητή του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Νίκο Αντωνάκη, τη διοικήτρια του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» Μαρία Γιογκατζή και τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτη Παντελιάδη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της πόλης, αλλά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό. Οι τρεις διοικητές εξέθεσαν στην ΠτΔ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της εξαιρετικής συνθήκης της πανδημίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη συμπαράστασή της και ζήτησε από τους τρεις διοικητές να μεταφέρουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, τις θερμές ευχαριστίες της και την αμέριστη αλληλεγγύη της στο δύσκολο και πολύτιμο έργο τους.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE