Παρουσιάστρια ειδήσεων ήταν στον «αέρα» και μπήκε στο στούντιο ο γιος της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσιάστρια ειδήσεων Courtney Kube βρισκόταν ζωντανά στο στούντιο του NBC μιλώντας για την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία όταν ξαφνικά αισθάνθηκε ένα μικρό ανθρωπάκι να την τραβάει από το χέρι.

H Kube αρχικά προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, συνεχίζοντας να μιλάει, αλλά το πιτσιρίκι που, ντυμένο στα κίτρινα είχε μπει μέσα στο στούντιο των ειδήσεων, παραήταν επίμονο. 

«Μαμά,» φώναξε ο μικρός τραβώντας την για να σηκωθεί και εκείνη μάταια προσπαθούσε να παραμείνει στην καρέκλα της. Τελικά σταμάτησε την ανάλυση και είπε στην κάμερα: «Συγγνώμη, τα παιδιά μου είναι εδώ, ζωντανή τηλεόραση!» και ο σκηνοθέτης γρήγορα έριξε στην οθόνη χάρτη της Συρίας για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

«Μερικές φορές προκύπτουν έκτακτα ενώ μεταδίδεις έκτακτες ειδήσεις», ήταν το σχόλιο του NBC που δημοσίευσε στο Τwitter το γλυκό στιγμιότυπο με τη ρεπόρτερ του, που είναι μητέρα διδύμων. Το περιστατικό έγινε αμέσως viral και φυσικά θύμισε την επική συνέντευξη που είχε δώσει ο καθηγητής Ρόμπερτ Κέλι στο BBC το 2017, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν εισβάλει στο δωμάτιο τα παιδιά του.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE