Νεκροί 7 μοτοσικλετιστές από την σύγκρουση με αγροτικό φορτηγό

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις άλλοι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση ενός φορτηγού με μια ομάδα μοτοσικλετιστών σε αγροτική δρόμο διπλής κατεύθυνσης, στην Πολιτεία του Νιου Χάμσαϊρ, των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως γνωστοποίησε η Πολιτειακή Αστυνομία του Νιού Χάμσαϊρ.

«Δεν νομίζω να έχω δει ποτέ μια συντριβή με τόσο μεγάλη απώλεια ζωής», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Κρις Βέτερ, στην συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε, την Παρασκευή το βράδυ.

Οι μοτοσικλετιστές οδηγούσαν ανατολικά στη διαδρομή 2 στην περιοχή Ράντολφ, της πολιτείας του Νιου Χάμσαϊρ, περίπου 100 μίλια βορειοανατολικά από το Κόνκορντ. Ξαφνικά και άγνωστο ακόμα κάτω από ποιες συνθήκες, το αγροτικό φoρτηγό μάρκας Dodge 2500, με οδηγό έναν νεαρό άνδρα ηλικίας 23 ετών, πέρασε πάνω από την κίτρινη γραμμή του οδοστρώματος και μπήκε στην λωρίδα των μοτοσικλετιστών, δήλωσε ο Τζέρι Χάμαν, ιδιοκτήτης πανδοχείου, όπου αρκετοί μοτοσικλετιστές διέμεναν και απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από τη σκηνή της σύγκρουσης.

Οπως αναφέρει στο άρθρο της η εφημερίδα "The New York Times", οι μοτοσικλετιστές βρίσκονταν στην περιοχή μία εβδομάδα καθώς συμμετείχαν στην ετήσια συγκέντρωση του Laconia Motorcycle Week, ενώ η ομάδα που τραυματίστηκε θανάσιμα, απαρτιζόταν από βετεράνους του σώματος των Πεζοναυτών, με την ονομασία Jarheads.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE