Έκαψαν ζωντανή 19χρονη γιατί κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση τον διευθυντή του σχολείου

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 19χρονη από Μπαγκλαντές όταν οι συμμαθητές την, την περιέλουσαν με κηροζίνη και της έβαλαν φωτιά στο σχολείο της.

Δυο εβδομάδες νωρίτερα η άτυχη νεαρή, Nusrat Jahan Rafi, από το Μπαγκλαντές είχε καταγγείλει τον διευθυντή της για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα στις 27 Μαρτίου η 19χρονη είπε ότι ο διευθυντής της την κάλεσε στο γραφείο του και την άγγιξε με ακατάλληλο τρόπο. Εκείνη έφυγε τρέχοντας και τελικά τον κατήγγειλε.

 • Στο αστυνομικό τμήμα, έκρυβε το πρόσωπο της με τα χέρια της μιας και στη χώρα της συνηθίζουν να κατηγορούν το θύμα σε τέτοιες περιπτώσεις.
 • Ο αστυνομικός της είπε να βγάλει τα χέρια της γιατί η καταγγελία δεν είναι σημαντική και τελικά την επόμενη ημέρα το πρόσωπο της έπαιζε παντού στις ειδήσεις.
 • Την ίδια μέρα της καταγγελίας συνέλαβαν τον διευθυντή, σύμφωνα με το BBC.
 • Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν για την 19χρονη κοπέλα. Άρχισαν διαδηλώσεις εναντίων της που ζητούσαν την απελευθέρωση του διευθυντή και μάλιστα είχαν την στήριξη των τοπικών πολιτικών.

Η οικογένεια της άρχισε να ανησυχεί για την ασφάλεια της. Στις 6 Απριλίου η Nusrat πήγε στο σχολείο της για να δώσει εξετάσεις.

Τότε ένας συμμαθητής της την οδήγησε στην οροφή του σχολείου λέγοντας πως ένας φίλος της ξυλοκοπήθηκε. Στην ταράτσα του σχολείου την περικύκλωσαν και την πίεσαν να αποσύρει την καταγγελία. Όταν εκείνη αρνήθηκε την πυρπόλησαν.

 • Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι οι δολοφόνοι θέλησαν να «φανεί σαν αυτοκτονία».
 • Τελικά η Nusrat ξέφυγε και κατάφερε να δώσει ακόμα μια κατάθεση πριν πεθάνει.

Ο ένας από τους συμμαθητές της την κρατούσε από το κεφάλι για να χυθεί η κηροζίνη και για αυτό δεν κάηκε. Η νεαρή πήγε στο νοσοκομείο με 80% εγκαύματα στο σώμα της. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την θεραπεύσουν και την έστειλαν στο νοσοκομείο της Ντάκα.

Φοβούμενη ότι δεν θα τα καταφέρει κατέγραψε μια δήλωσή της στο τηλέφωνο του αδελφού της. «Ο δάσκαλος με άγγιξε, θα πολεμήσω αυτό το έγκλημα μέχρι την τελευταία μου πνοή».

 • Τελικά στις 10 Απριλίου κατέληξε και χιλιάδες άνθρωποι πήγαν στην κηδεία της.
 • Η αστυνομία συνέλαβε 15 άτομα, επτά από τους οποίους φέρονται εμπλέκονται στη δολοφονία. Ο ίδιος ο διευθυντής παραμένει υπό κράτηση ενώ
 • ο αστυνομικός που κατέγραψε την καταγγελία της Nusrat για σεξουαλική παρενόχληση έχει απομακρυνθεί από τη θέση του και μεταφέρθηκε σε άλλο τμήμα.

Ο Πρωθυπουργός Σέιχ Χασίνα συναντήθηκε με την οικογένεια της 19χρονης στη Ντάκα και υποσχέθηκε ότι κάθε πρόσωπο που εμπλέκεται στη δολοφονία θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
newsbeast

 1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 2. LIFE STYLE