Επίθεση σε δημοτικό σχολείο στη Βραζιλία: 8 νεκροί μεταξύ τους 5 παιδιά

Ενοπλοι άνοιξαν πυρ σε δημοτικό σχολείο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Νεκρά οκτώ άτομα μεταξύ τους πέντε παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει τηλεοπτικό δίκτυο, οι δύο δράστες είναι επίσης νεκροί όπως και ένας ακόμη ενήλικας.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο κυβερνήτης Χοάο Ντόρια, με αναρτησή του στο Twitter έγραψε ότι τα παιδιά έπεσαν θύματα «στυγνής δολοφονίας».

Δύο νεαρά άτομα θεάθηκαν να εισέρχονται στο κτίριο και να πυροβολούν με όπλα νωρίς το πρωί (τοπική ώρα), σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Globo.

Οπως μεταδόθηκε πέντε παιδιά, ένας ενήλικας και δύο έφηβοι σκοπευτές είναι νεκροί. Η αστυνομία και η πυροσβεστική δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες για σχόλια.

Μη κατονομαζόμενος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην εφημερίδα Folha de S. Paolo πως είδε έναν άνθρωπο να πυροβολεί με όπλο έξω από το σχολείο και στη συνέχεια να εισέρχεται σε αυτό καθώς ξεκινούσαν τα μαθήματα.

Νωρίτερα η εφημερίδα Folha de S. Paolo ανέφερε πως τουλάχιστον οκτώ παιδιά πυροβολήθηκαν σε ένα σχολείο στα ανατολικά προάστια του Σάο Πάολο.

Πυροσβέστες επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα ότι σημειώθηκε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο δημοτικό σχολείο Ραούλ Μπραζίλ στον δήμο Σουζάνο.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE