Έπεσε αεροσκάφος που έκλεψε 29χρονος μηχανικός του αεροδρομίου του Σιάτλ(ΦΩΤΟ)

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι το περιστατικό με το αεροσκάφος που εκλάπη από το αεροδρόμιο του Σιάτλ και συνετρίβη λίγο αργότερα δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος του αεροσκάφους ήταν ένας 29χρονος μηχανικός.

“Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Πρόκειται για αυτοκτονία. Γνωρίζουμε ποιος είναι. Κανένας άλλος δεν εμπλέκεται στο περιστατικό” ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ένα αεροσκάφος συνετρίβη στο Σιάτλ, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της πόλης, το βράδυ της Παρασκευής (τοπική ώρα).

Δεν υπήρχαν επιβάτες στο αεροσκάφος, παρά μόνον ένας υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας Alaska Airlines, ο οποίος έκλεψε το αεροσκάφος και το απογείωσε χωρίς άδεια από το Διεθνές Αεροδρόμιο Tacoma.

Το αεροσκάφος, τύπου Q400, συνετρίβη νότια της περιοχής Πάγκετ Σάουν.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό σταμάτησε η λειτουργία του αεροδρομίου.

Η Alaska Airlines επιβεβαίωσε με ανάρτησή της στο Twitter πως ένα από τα αεροσκάφη της απογειώθηκε χωρίς έγκριση και συνετρίβη κοντά στο νησί Κέτρον, σημειώνοντας πως ερευνά το ποιος ήταν στο αεροσκάφος, εκτιμώντας πως δεν υπήρχαν επιβάτες ή πλήρωμα πέραν του ατόμου που το χειριζόταν.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE