64 συλλήψεις σε νέα αστυνομική επιχείρηση-«σκούπα

 

Άλλη μία εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε την Πέμπτη από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης για τους πολίτες, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

 

 

Κατά τη διάρκειά της έγιναν έλεγχοι σε 961 άτομα (705 Έλληνες και 256 αλλοδαπούς), καθώς και σε 681 οχήματα.

 

 

Επιπλέον, προσήχθησαν 115 άτομα (59 Έλληνες και 56 αλλοδαποί), ενώ συνελήφθησαν 64 άτομα (23 Έλληνες και 41 αλλοδαποί), για αδικήματα όπως παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, παράνομη διαμονή στη χώρα (σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους), παραβάσεις του Υγειονομικού κανονισμού, ναρκωτικά, καταδικαστικά έγγραφα, κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

 

Βεβαιώθηκαν συνολικά 235 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης στη Λακωνία και μικροποσότητα χασίς στη Μεσσηνία.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE