Γουδή : Η κόρη της σκότωσε την γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο πεζοδρόμιο

Νεότερα: Με τον πλέον απρόσμενο τρόπο λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε το Σάββατο σε πεζοδρόμιο στου Γουδή, δεμένο και τυλιγμένο με μια κουβέρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες δράστιδα φέρεται να είναι η 59χρονη κόρη της ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται newsit.gr το θύμα έπασχε από άνοια και ο θάνατός επήλθε συνεπεία ασφυξίας. Η 59χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη της στους Αστυνομικούς.

Πρώτη Ενημέρωση: Ώρες αγωνίας στου Γουδή όπου μία ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή και δεμένη.  Το εν λόγω περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε δεμένη και τυλιγμένη με μία κουβέρτα. Παράλληλα, πληροφορίες μιλούν για άγνωστο ή αγνώστους που επιχείρησαν να μεταφέρουν το πτώμα της ηλικιωμένης το οποίο και τους έπεσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Η Αστυνομία έχει σπεύσει στο σημείο και ερευνά το διαμέρισμα. Σημειώνεται πως το πτώμα βρέθηκε από περαστικό, πεταμένο στο πεζοδρόμιο.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE