Πέθανε ξαφνικά ο Γιάννης Μανώλης

Ο Γιάννης Μανώλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Διατέλεσε βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και ήταν επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ. Γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός. Από το γάμο του με την Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησαν μια κόρη και έναν γιό.

Το 1986 ήταν Ιδρυτικό Μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Το 1995-1997 αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας. Το 1998–2004 μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Από το 1998 έως το 2004 Γενικός Γραμματέας Γ.Σ.Ε.Ε.

Το 2004 εκλέγεται πρώτος Βουλευτής στο Νομό Αργολίδας με τη Ν.Δ., το ίδιο και το 2007. Το 2012 αποχώρησε από την Νέα Δημοκρατία όπου διετέλεσε και επικεφαλής της γραμματείας Συνδικαλιστικού του κόμματος. Για λίγους μήνες συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από όπου επίσης αποχώρησε. Το 2014 ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Οπως αφηγούνται, ο Γιάννης Μανώλης ένιωσε αδιαθεσία λίγη ώρα μετά το μπάνιο που είχε πάει με τους φίλους του στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Γι αυτό και αποφάσισε να φύγει με το αυτοκίνητο και να επιστρέψει σπίτι του.Οι άνθρωποι που ήταν μαζί του, αναφέρουν ότι όταν είδαν τον πρώην βουλευτή και συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ να κατευθύνεται προς το αμάξι του, δεν περπατούσε καλά. Λίγη ώρα αργότερα, ο άτυχος Γιάννης Μανώλης βρέθηκε πεσμένος μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί και τον είδαν, κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, αλλά όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ο πρώην βουλευτής ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE