7 οι δολοφονίες που ομολόγησε ο serial killer της Κύπρου-Ραγδαίες οι εξελίξεις(ΝΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 18.42

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον serial killer στην Κύπρο και πλέον έχουν βρεθεί επτά νεκρές γυναίκες, αφού σύμφωνα με το sigmalive.com παραδέχτηκε συνολικά επτά φόνους ο "Ορέστης"!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία.

Η ομολογία έγινε μετά τον εντοπισμό νέας σορού γυναίκας στο πεδίο Βολής της Ορούντας το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Οσον αφορά το πτώμα που βρέθηκε σήμερα, πρόκειται για νέο θύμα του 35χρονου «Ορέστη», του serial killer στην Κύπρο,το βρέθηκε μετά από δική του υπόδειξη και παραδοχή.

Σύμφωνα με το sigmalive.com ο 35χρονος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας.

Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε νωρίτερα υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή για υπόδειξη της τοποθεσίας στους ανακριτές.

Οι ισχυρισμοί του Ίλαρχου απομακρύνουν την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει στην 30χρονη Maricar.

Σημειώνεται πως ο serial killer Κύπρου, Νίκος Μεταξάς μέχρι στιγμής έχει δολοφονήσει δύο γυναίκες – οι σοροί των οποίων βρέθηκαν μέσα στο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου ορυχείου του Μιτσερού - και ένα 6χρονου κορίτσι, η σορός του οποίου δεν έχει ακόμα εντοπιστεί παρά τις εξονυχίστηκες έρευνες της λίμνης Μεμί.

Επίσης άκαρπες αποδείχθηκαν και οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης, όσο και για τη τύχη άλλων εξαφανισμένων γυναικών να κορυφώνεται.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

Αρχική Ενημέρωση 17.40

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 35χρονου «Ορέστη», ο οποίος κατηγορείται πλέον για τέσσερις δολοφονίες. Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, ο serial killer συνελήφθη εχθές, Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των προσπαθειών εντοπισμού της σορού, της 30χρονης Maricar Valdez.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την δολοφονία της 30χρονης Μaricar, καθώς και άλλης μίας αλλοδαπής γυναίκας πιθανόν από το Νεπάλ ή την Ινδία.

Τα μέλη της ανακριτικής ομάδας βρίσκονται στο πεδίο βολής της Ορούντας, συνοδεύοντας τον 35χρονο για υπόδειξη σκηνών, όπου φέρεται να τους υπέδειξε χώρο στον οποίο βρίσκεται πτώμα.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρίσκεται και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο φρεάτιο του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, όπου τα μέλη της ΕΜΑΚ δεν εντόπισαν οτιδήποτε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE