Αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο

Στη σύλληψη τριών ατόμων που αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από τουριστική επιχείρηση στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης.

Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 30, 32 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων, αλλά κι ενός ακόμη συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πανοράματος για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, διακεκριμένων περιπτώσεων φθορών, αντίστασης, απείθειας, παράβασης νόμου περί ραδιοσυχνοτήτων και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, οι δράστες αφαίρεσαν από τουριστική επιχείρηση χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό καθώς και διάφορα έγγραφα.

Κατά τη διαφυγή τους με κλεμμένο όχημα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και σε σήμα στάσης που τους έγινε προκειμένου να ελεγχθούν ανέπτυξαν ταχύτητα και κινήθηκαν σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τη σύλληψη, εμβόλισαν περιπολικό όχημα και στη συνέχεια, αφού προσέκρουσαν σε μάντρα οικίας, εγκατέλειψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ακολούθησαν αναζητήσεις, κατά τις οποίες τρεις εκ των δραστών εντοπίστηκαν σε ταράτσα οικίας στην Ηλιούπολη, όπου κατέφυγαν προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Στην κατοχή τους αλλά και στο όχημα διαφυγής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• το αφαιρεθέν χρηματοκιβώτιο
• διαρρηκτικά εργαλεία
• φορητός ασύρματος και
• κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE