Κερατέα: Νεκρός ο νεαρός οδηγός που έπεσε σε γκρεμό στην Κακιά Θάλασσα

Νεότερα :Άσχημη κατάληξη φαίνεται πως έχει το τροχαίο στην Κερατέα στην περιοχή Κακιά Θάλασσα. Νεαρός άνδρας ο οδηγός που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Σε γκρεμό στα 70 μέτρα έπεσε το αυτοκίνητο.

Τραγική κατάληξη φαίνεται πως έχει το θρίλερ στην Κερατέα στην περιοχή Κακιά Θάλασσα με το αυτοκίνητο που κρεμόταν σε γκρεμό και τελικά έπεσε 70 μέτρα πριν τη θάλασσα. 

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας νεαρός άνδρας που έμενε στη γύρω περιοχή και ο οποίος ανασύρθηκε από το σημείο χωρίς τις αισθήσεις του. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίος κατέληξε στον γκρεμό. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για νεαρό άνδρα περίπου 25 ετών. 

Πρώτη Ενημέρωση: Θρίλερ στην Κερατέα, καθώς ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό από ύψος 70 μέτρων. Μέσα στο αυτοκίνητο, κατά πληροφορίες από την Πυροσβεστική, επιβαίνει ένα άτομο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από την παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα του Δήμου Λαυρεωτικής, στην οδό Αρεως.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Πυροσβεστικής, καθώς αμέσως κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα και η ΟΟΕΔ της 1ης ΕΜΑΚ. Γίνεται προσπάθεια να δεθεί το αυτοκίνητο και να ανασυρθεί, καθώς η χαράδρα έχει και άλλο βάθος και υπάρχει κίνδυνος να πέσει ακόμη πιο χαμηλά το ΙΧ.

Στο σημείο βρίσκονται 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχει ορειβατική ομάδα διάσωσης της ΕΜΑΚ, που επιχειρεί αυτή τη στιγμή να φτάσει στο αυτοκίνητο.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη επιχείρηση, μετά από πτώση οχήματος σε γκρεμό λίγο πριν από την παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα του Δήμου Λαυρεωτικής. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και η ΟΟΕΔ της 1ης ΕΜΑΚ.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE