Πολυτεχνείο: Ένταση στο κέντρο της Αθήνας! Προσαγωγές και τραυματίες

Ένταση και επεισόδια προκλήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στη συγκέντρωση του ΚΚΕΜ με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα να δηλώνει πως έγινε επίθεση ενάντια σε συγκεκριμένους διαδηλωτές.

Ο κ. Κουτσούμπας κατήγγειλε προπηλακισμό μελών του ΚΚΕ καθώς και του βουλευτή του κόμματος, Θανάση Παφίλη. «Εγινε επίθεση ενάντια σε συγκεκριμένους διαδηλωτές» είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ την ώρα που υπάρχουν προσαχθέντες από τις αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία Κλαυθμώνος. Όπως είπε ο κ. Κουτσούμπας οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στους διαδηλωτές χωρίς να τηρούν κανένα μέσο προστασίας. Οι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο σημείο ενώ έχουν γίνει πέντε προσαγωγές .

Τα οχήματα της ΕΛΑΣ και άνδρες των ΜΑΤ «έσπρωξαν» τους συγκεντρωθέντες ρίχνοντας μεγάλες ποσότητες νερού και χημικά προς την Ομόνοια.

Σύμφωνα με τον 902.gr  υπάρχουν και διαδηλωτές με τραύματα στο κεφάλι.

Την άμεση απελευθέρωση των διαδηλωτών ζητά το ΚΚΕ με την έντονη διαμαρτυρία του ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και των βουλευτών του Κόμματος. Ο Δ. Κουτσούμπας δήλωσε στις αστυνομικές δυνάμεις πως η συγκέντρωση θα συνεχιστεί μέχρι να απελευθερωθούν οι προσαχθέντες.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE