Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη. Η Ελληνίδα ηθοποιός ανέφερε αποκαλύψεις σχετικά με την υιοθεσία από το παιδί της. Κι όλα αυτά, ενώ το συγκεκριμένο παιδί ζει με την οικογένειά της για χρονικό διάστημα άνω των τριών ετών.

Ευδοκία Ρουμελιώτη για το παιδί της: «Έχω πολύ θυμό»

«Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί… Αν δεν έχει η ολοκληρωθεί η υιοθεσία ενός παιδιού, ποτέ δεν ξέρεις. Φυσικά και έχω πολύ θυμό. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω.

Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Εκ των υστέρων θα σου πω ότι μετάνιωσα (που το δημοσιοποίησα). Πολύ. Που μίλησα γι’ αυτό. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ρομαντικοί και θέλουμε να μιλάμε για όσα κάνουμε. Το είπα αφού είχαν περάσει δύο χρόνια, γιατί ήλπιζα ότι όλο αυτό το πράγμα θα μπορούσε να επηρεάσει κι άλλους ανθρώπους και να…

Επηρέασε δυο άτομα κι αυτό ήταν πολύ θετικό, αλλά εμάς, μας κούρασε, μας ενόχλησε και τελικά ένιωσα ότι έβαλα σε μια δοκιμασία την οικογένειά μου. Ακόμη κι αν το παιδί αυτό δεν μείνει τελικά σ’ εμάς και αν δεν ολοκληρωθεί η υιοθεσία, γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση… Για μένα αυτό το παιδί είναι… Αυτά τα τρία χρόνια που έζησα μαζί του, είναι παιδί μου».

Ευδοκία Ρουμελιώτη για το σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη: «Έχω ανάγκη τον σύντροφό μου»

«Πρόσφατα σε μια συνέντευξή μου, μιλώντας για την ισότητα παρεξηγήθηκα. Έχω ανάγκη τον σύντροφό μου, να με στηρίξει και να νιώσω κι ευάλωτη, και ότι έχω ανάγκη την βοήθειά του… Για ποια ισότητα μιλάμε;».

Αν τακτά χρονικά διαστήματα πολλοί τραγουδιστές καταδικάζονται ακόμα και χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι. Παρακάτω θα δείτε ορισμένες τέτοιες υποθέσεις.

Μιχάλης Χατζηγιάννης

To 2014 και με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης δημοσιοποίησε την καταδίκη του Μιχάλη Χατζηγιάννη, δυο χρόνια μετά την αγωγή που έλαβε από τον συνθέτη-στιχουργό Δημήτρη Παναγόπουλο για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η επίσημη απόφαση του Εφετείου μεταξύ άλλων αναφέρει:

«…Είναι απαραίτητο να επισημανθεί ότι τον πρώτο εναγόμενο (τον Μιχάλη Χατζηγιάννη) βαρύνει υπαιτιότητα (δόλος) ως προς την προσβολή του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας του ενάγοντος (του Δημήτρη Παναγόπουλου), αφού η μουσική σύνθεση με τον τίτλο «Αύρα» θεωρείται ένα κλασικό και διαχρονικό ελληνικό τραγούδι…

«Ο δε πρώτος εναγόμενος ως καταξιωμένος συνθέτης σύγχρονης ελληνικής μουσικής, αποδεικνύεται ότι γνώριζε τη σύνθεση αυτή και αποφάσισε να αντιγράψει παράνομα τη μελωδική της ιδέα που αναφέρεται προηγουμένως στο σκεπτικό της απόφασης αυτής κατά τη σύνθεση του δικού του τραγουδιού με τον τίτλο «Κάτι Λείπει»»

Μερικές ώρες αργότερα, ο θιγόμενος και δικαιωμένος από το Εφετείο τραγουδοποιός Δημήτρης Παναγόπουλος, πήρε θέση με επιστολή του. Αποκάλυψε ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης του έστειλε αρχικά αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Άντζελα Δημητρίου

Το 2007, το Η’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε ερήμην την Άντζελα Δημητρίου όχι για μια αλλά για δυο διαφορετικές υποθέσεις ακάλυπτων επιταγών. Για τις συγκεκριμένες επιταγές επιβλήθηκαν στην γνωστή τραγουδίστρια ποινές 12 μηνών και 2 ετών. Ηταν εξαγοράσιμες για 3.000 και 8.000 ευρώ αντίστοιχα.

Η γνωστή τραγουδίστρια το Φεβρουάριο του 2007 διεκδίκησε την αναβολή της δίκης, επικαλούμενη κώλυμα του δικηγόρου της. Τον Οκτώβριο απουσίαζαν τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο δικηγόρος της.

Νίκος Παναγιωτίδης

Το πρώην μέλος των «Antique», παραπέμφθηκε το 2010 στο εδώλιο του κατηγορουμένου με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για τις κατηγορίες της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση και διακεκριμένης κλοπής.

Ο Νίκος Παναγιωτίδης δεν παρέστη στη δίκη. Όπως υποστηρίχθηκε διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία. Το δικαστήριο τον απήλλαξε από την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής και έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στο δικαίωμα έφεσης, υπό τον όρο της καταβολής εγγυοδοσίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος παραπέμφθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ΄ εξακολούθηση. Κατά το κατηγορητήριο έκλεβε την ΔΕΗ από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013. Το ρεύμα υπολογιζόταν αξίας 1.330 ευρώ που με τους τόκους έφτασε τα 1.700.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, ο Μικρούτσικος τιμωρήθηκε και η ΔΕΗ αναμένεται να διεκδικήσει και στο αστικό δικαστήριο το ποσό που της οφείλεται από την κλοπή.

Αντύπας

Γύρω στο 2001 ο τραγουδιστής Αντύπας είχε εκμισθώσει σε επιχειρηματία το νυχτερινό κέντρο «Οn the Rocks ». Ο επιχειρηματίας είχε διαπράξει πολεοδομικές παραβάσεις προκειμένου να ανακαινίσει το χώρο. Όλα αυτά τα χρόνια ο τραγουδιστής δε γνώριζε το παραμικρό, αφού το κλητήριο θέσπισμα θυροκολλήθηκε σε σπίτι στο Παλαιό Φάληρο όπου διέμενε παλιότερα ο καλλιτέχνης και αργότερα είχε πουλήσει. Έτσι, καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών.

Έλλη Κοκκίνου

Για παραβίαση δικαστικής απόφασης, χωρίς όμως η ίδια να το γνωρίζει, καταδικάστηκε σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή στις 15 Μαΐου του 2017 η Έλλη Κοκκίνου από το Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Η Κοκκίνου έχει δηλώσει σε συνέντευξη της:

«Η δικαστική κλήση είχε πάει σε λάθος διεύθυνση. Δεν το γνώριζα, όπως δεν το γνώριζε και ο πρώην σύζυγός μου. Κι έτσι δικάστηκα και καταδικάστηκα ερήμην. Όταν είχαμε χωρίσει, κάναμε με τον πρώην σύζυγό μου διάφορες βλακείες, με μηνύσεις εκατέρωθεν. Πλέον τα έχουμε βρει.

Τόλης Βοσκόπουλος

Για το αδίκημα της φοροδιαφυγής που αφορά την περίοδο 1993-97 και για ποσό που, με τις προσαυξήσεις, φτάνει τα 5,5 εκατ. ευρώ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών ο τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος. Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση καθώς και τη δυνατότητα εξαγοράς της ποινής με 5 ευρώ ημερησίως.

Στράτος Διονυσίου

Η εμπλοκή του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή σε μια σκευωρία, όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο ίδιος, θα τον οδηγήσεί για οπλοκατοχή και «ουσίες» ενώπιων των ελληνικών δικαστηρίων και τελικά στις Αγροτικές φυλακές Τίρυνθας όπου εκεί θα εκτίσει την ποινή του.

Σωτηρία Μπέλου

Το 1938 η Σωτηρία Μπέλλου γνώρισε τον Βαγγέλη Τριμούρα, έναν ελεγκτή λεωφορείων που τη φλέρταρε και μετά από λίγους μήνες παντρεύτηκαν. Ο άντρας της ξενυχτούσε καθημερινά, έπινε και όταν η Μπέλου του έκανε παράπονα εκείνη τη χτυπούσε.

Όταν η ίδια έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατούσε έχασε την ψυχραιμία της. Κατά τη διάρκεια ενός καβγά, του έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο. Αποτέλεσμα ηταν να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή. Η αρχική ποινή ήταν 3 χρόνια φυλάκιση, αλλά τελικά έμεινε κρατούμενη έξι μήνες.

Τζίμης Πανούσης

Στις 7 Ιουλίου του 1997 ο Γιώργος Νταλάρας μηνύει τον Πανούση για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο Νταλάρας είχε απαιτήσει από τον Πανούση να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη φωνή και την εικόνα του στις παραστάσεις. Όπως επίσης και πως κάθε φορά που θα αναφερόταν στο όνομα του θα έπρεπε να του καταβάλλει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δραχμών.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε τον Πανούση σε φυλάκιση πέντε μηνών με τριετή αναστολή.

Αντώνης Ρέμος

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους υπαλλήλους της ΠΑΕ Ηρακλής και των Αντώνη Ρέμου, Δήμου Πολύκαρπου και Γιάννη Τάκη είχε ξεκινήσει το 2011. Οι υπάλληλοι εκείνης της περιόδου κινήθηκαν δικαστικά.

Έξι χρόνια αργότερα το δικαστήριο καταδικάζει την πλευρά Ρέμου σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.

Πασχάλης

Είκοσι μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη -15 μήνες για ψευδή καταμήνυση και ακόμη 15 μήνες για ψευδορκία- από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν κατηγορούμενος για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, του γενετιστή που πραγματοποίησε την επίμαχη εξέταση DNA.

Ελένη Βιτάλη

Το 1987 η Βιτάλη συλλαμβάνεται για οπλοκατοχή και φυλακίζεται προσωρινά για 15 ημέρες.  Η ίδια σε συνέντευξή της είχε δηλώσει:

«Από αυτήν την ιστορία έμαθα μόνο πόσος βούρκος υπάρχει πίσω από τους ηθικολόγους…

Δεν στενοχωριέμαι ούτε επειδή το παιδί μου με είδε στις εφημερίδες, γιατί ο γιος μου έχει μάθει να είναι ελεύθερος, ούτε για τη δική μου εμπειρία. Καλό μου έκανε, γιατί η μητέρα μου με έχει χαϊδέψει πολύ.

Θεωρώ όμως αυτούς υπεύθυνους για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η επιχείρηση που δούλευα τότε μου ζητάει 14.000.000 δραχμές επειδή ήμουν φυλακή και δεν πήγα να τραγουδήσω.

Το δεύτερο είναι ότι ο πατέρας μου πήρε την εφημερίδα, διάβασε ότι το παιδί του πήγε φυλακή και πριν προλάβω να αποφυλακιστώ, πέθανε. Ενώ ήταν γερός και δυνατός, μέσα σε δεκαπέντε μέρες έπαθε δύο εγκεφαλικά και δύο εμφράγματα. Ήταν μια πολύ άδικη και πικρή ιστορία…»

Καίτη Γαρμπή

 

Σε 13 μήνες ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για οφειλές στην εφορία που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Ο τελικός του GNTM πλησιάζει και τα spoilers οργιάζουν ολοένα και περισσότερο! Συγκεκριμένα, όπως έχει ήδη γνωστό, το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι μόδας θα προβληθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στο STAR.

Οι διαφορά ανάμεσα στα τρία κορίτσια που θα διαγωνιστούν για την κορυφή είναι μικρές και η μάχη αναμένεται να γίνει στήθος με στήθος. Μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, μάλιστα, δόθηκαν ακριβώς οι βαθμολογίες που συγκεντρώνουν οι τρεις φιναλίστ μετά τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες του τελικού, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN και τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες λοιπόν, η Κέισι Μίζιου έχει συγκεντρώσει 72 βαθμούς, η Άννα Μαρία Ηλιάδου 73 βαθμούς και η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται στην πρώτη θέση με 74 βαθμούς.

“Η πρώτη δοκιμασία πραγματοποιήθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας και του κόνσεπτ της φωτογράφισης ήταν τα ακριβά κοσμήματα. Σε αυτή την δοκιμασία, η Άννα Μαρία κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερα 10αρια από την κριτική επιτροπή” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της εκπομπής. “Η δεύτερη δοκιμασία είχε θέμα το πάρτι και τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Οι πληροφορίες για αυτή την δοκιμασία θέλουν την Κάτια να έχει πάρει τρία 10αρια από την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ ο Άγγελος Μπράτης της έδωσε 8 βαθμούς”.

“Στην τρίτη δοκιμασία, της οποίας τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο live του τελικού, θα δούμε τα τρία κορίτσια του GNTM να ποζάρουν με τους αγαπημένους τους στη βροχή με θέα την Ακρόπολη. Μάλιστα στον τελικό, πέρα από την αποκάλυψη της βαθμολογίας για την τρίτη δοκιμασία, το κοινό μέσω ψηφοφορίας θα αποφασίσει ποια θα είναι η νικήτρια του GNTM”.

 

Τέλεια μαλλιά μετά τα 50 – Μυστικά: Με το πέρασμα του χρόνου, πολλές γυναίκες παρουσιάζουν σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό τους, καθώς και σε άλλα σημεία του σώματος. Ωστόσο, υπάρχουν κόλπα, τα οποία μπορούν να σας σώσουν από τα συγκεκριμένα σημάδια.

Τέλεια μαλλιά μετά τα 50: Έξι μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε δέκα χρόνια νεότερη

Λάθος 1 – Κοντά μαλλιά: Αν επιλέξεις να τα κόψεις, διάλεξε ένα μοντέρνο pixie cut, με μύτες.

Λάθος 2 – Μακριά μαλλιά: Αν θέλετε να διατηρήσετε τα μακριά μαλλιά σας, επιλέξτε ένα κούρεμα με πολλά μήκη και κυματιστή υφή.

Λάθος 3 – Ανοιχτό χρώμα μαλλιών: Για να κρατήσετε ένα χρώμα κοντά στο φυσικό σας. Επιλέξτε μία απόχρωση 2-3 τόνους πιο ανοιχτή για όλα τα μαλλιά σας. Αντίθετα, μπορείτε να πάρετε μόνο για μερικές ανταύγειες, που πλαισιώνουν το πρόσωπό σας.

Λάθος 4 – Σκούρα μαλλιά: Αν η βάση σας είναι πολύ ανοιχτή – ξανθή, δοκιμάστε κάποιες ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας για να δώσετε βάθος στο αποτέλεσμα.

Λάθος 5 – Λευκά μαλλιά: Επιλέξτε προϊόντα που προάγουν τη λάμψη των μαλλιών και που παρέχουν προστασία ενάντια στις ακτίνες UV. Αν έχετε πάνω από 50% λευκά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ένα μοβ σαμπουάν για να εξουτερώσετε τυχόν κιτρίνισμα.

Λάθος 6 – Extreme κούρεμα: Δείτε φωτογραφίες της Halle Berry, της Susan Sarandon ή άλλων celebrities κοντά στην ηλικία σας και πάρτε έμπνευση για την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο. Άλλη λύση; Κόψτε αφέλειες!

 Πριν λίγες ημέρες, το ίδρυμα που διαχειρίζεται την κληρονομιά του Πρινς επανεξέδωσε το άλμπουμ «1999» του Αμερικανού καλλιτέχνη. Η καινούργια έκδοση της επιτυχίας του 1982 περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια τα οποία ανασύρθηκαν από «μυστικό θησαυροφυλάκιο» και δεν τα είχε ακούσει κανείς έως τώρα. Η είδηση όμως είναι ότι οι διαχειριστές ξεπουλούν και κομμάτια από τη συλλογή κοσμημάτων του Πρινς.

 

Και είναι εντυπωσιακά: δύο διαμαντένια βραχιόλια Versace, με φλοράλ ντιζάιν, διαμέτρου 17,78 εκατοστών. Επίσης, ένα κολιέ από λευκόχρυσο 14 καρατίων, αμέθυστο και διαμάντια 2,88 καρατίων, το οποίο ο Πρινς φορούσε όταν έβγαινε στη σκηνή.

 

Ο οίκος δημοπρασίας Ms Rau Antiques της Νέας Ορλεάνης εκτιμά ότι μπορεί η τιμή πώλησης μπορεί να ξεπεράσει τις 150.000 δολάρια!

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE