Β. Μπάρμπα κατά Γεωργούλη: Δεν μπορείς να είσαι ευρωβουλευτής και να δουλεύεις και αλλού

Τη Βάνα Μπάρμπα και τον Αλέξη Γεωργούλη τους είδαμε τις τελευταίες μέρες να πρωταγωνιστούν σε μια κόντρα που ξεκίνησε με αφορμή της δηλώσεις που πρώτη έκανε η Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας για «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Γεωργούλης προσπάθησε να ρίξει τους τόνους τονίζοντας ότι αυτό που προέχει τώρα είναι να κοιτάξουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι. Σε ζωντανή σύνδεση με τον Πρωινό όμως και τη Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης, η Βάνα Μπάρμπα επέμεινε στην άποψή της.

 

«Καταρχάς είμαι εναντίον της διπλοθεσίας. Δεν μπορεί άνθρωποι που είναι ευρωβουλευτές ή βουλευτές να πηγαίνουν να κάνουν και άλλες δουλειές. Αφήστε και τους άνεργους ηθοποιούς να δουλέψουν, κάποια νέα παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν μάχη για μας. Γιατί τους ψήφισαν; Πιστεύεις ότι εγώ έχω κάποιο όφελος; Αρνούμαι να πάρω οποιοδήποτε επίδομα, δεν με ενδιαφέρει να έχω πληρωμή. Πρέπει να δώσουν ένα μέρος του μισθού τους.

Ο Νίκος Ορφανός είναι συνάδελφός μας και έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι επίσης σοβαρός. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον. Για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στεναχώρια γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είσαι στην Ευρωβουλή και να πηγαίνεις να παίζεις σε ένα show. Άφησε τη θέση αυτή να την πάρει κάποιος άλλος, κάποιο παιδί που μπορεί να μην έχει να φάει. Αφού πληρώνεσαι από την Ευρωβουλή. Αυτή ήταν η δική μου θέση», ξεκαθάρισε η Βάνα Μπάρμπα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι Ευρωβουλευτής και εμφανίζεται παράλληλα και στην κριτική επιτροπή του YFSF.

Δείτε το βίντεο με την Βάνα Μπάρμπα στο Πρωινό:

«Για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στεναχώρια γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είσαι στην Ευρωβουλή και να πηγαίνεις να παίζεις σε ένα show», δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Με δυο καπέλα

Ιαν 25, 2021 Hits:32 ΑΠΟΨΕΙΣ