Ελένη Ράντου για κορονοϊό: «Το πραγματικό πρώτο σοκ για μένα ήταν...»

Η Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή «Εξελίξεις Live» και στην Εύα Αντωνοπούλου και μοιράστηκε με όλους τις δικές της σκέψεις και ανησυχίες για τη ζωή με τον κορωνοϊό.

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε την καθημερινότητά της εν μέσω καραντίνας αλλά και τη στιγμή που ένιωσε το πρώτο μεγάλο σοκ.

«Έχει καλές και κακές μέρες, δεν είναι καμία μέρα ίδια. Μετά το σοκ έρχεται μια συνειδητοποίηση, μετά τη συνειδητοποίηση έρχεται ξανά το σοκ, δεν είναι για κανέναν εύκολο, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, και είναι η πρώτη φορά που δεν μπορείς να πεις "γιατί σε μένα;", γιατί συμβαίνει σε όλους. Είναι ένα κουράγιο γιατί νιώθεις ότι όλοι μαζί θα το παλέψουμε, δεν διαχωρίζεται κανείς από κανέναν» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Το πραγματικό πρώτο σοκ για μένα ήταν όταν πάρθηκαν τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχεις τίποτα άλλο να αντιτάξεις παρά μόνο το να μην συναντηθείς με τον ιό και δεν υπάρχει φάρμακο, εμβόλιο αλλά και μια νοσοκομειακή εικόνα να επιτρέπει την αίσθηση της ασφάλειας, εκεί τρελένεσαι».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE