Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Μου λείπει πάρα πολύ η μαμά μου!»

Με εξομολογητική διάθεση ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη την εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης, σε σχέση με την καραντίνα και την καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε εξαιτίας του κορωνοϊού. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε το πόσο πολύ της λείπουν άτομα της οικογένειάς της, όμως πιο πολύ η μητέρα της που ήταν μέχρι τώρα αχώριστες. «Μου λείπει η οικογένειά μου. Μου λείπει πάρα πολύ και το καταθέτω εδώ» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

«Τελευταία μέρα του Μάρτη σήμερα. Τι μήνας ήταν αυτός; Κάθε τι που ξέραμε και κάναμε αλλάζει. Δε ξέρω αν είχατε κοντά ή στο σπίτι σας γονείς. Εμένα μου λείπει η οικογένειά μου. Κάθε πρωί μαλώναμε με τη μάνα μου τι φαΐ θα κάνει και της έλεγα “άσε με”. Έχω γίνει πιο πολύ και από τη μάνα μου. Κάθε μέρα λέω “παιδιά δεν έχω άλλες ιδέες, τι φαΐ θέλετε;”» .

Καθώς η ίδια δε χρειάστηκε ποτέ να μάθει τη μητέρα της να χρησιμοποιεί εφαρμογές όπως το FaceTime και το Skype, η κατάσταση είναι πιο δύσκολη, αφού δεν μπορεί να τη δει ούτε μέσω της τεχνολογίας, κάνοντας την απουσία της ακόμα πιο αισθητή παρά το γεγονός ότι μιλάνε καθημερινά.

Μιλάω μαζί της συνέχεια. Θέλω να δω τη φάτσα της παιδί μου. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της. Τη ζητάνε τα παιδιά, τον παππού, τη γιαγιά της. Κάναμε γενέθλια, δεν είχαμε την κιθαρούλα να πούμε ένα τραγουδάκι. Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω μέχρι εκεί. Μου λείπει, θέλω να δω το πρόσωπό της, θέλω να τη δω και εγώ. Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα», τόνισε στο τέλος η Ελένη Μενεγάκη.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE