Μέγκαν Μαρκλ -Τα αυστηρά μέτρα στο προσωπικό της για το κορωνοϊό

Μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό φαίνεται να λαμβάνει και η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, οι οποίοι σύμφωνα με την Daily Mail έχουν αυτοαπομονωθεί στον Καναδά. Όπως γράφει η βρετανική tabloid επικαλούμενη αποκλειστικές δηλώσεις στενού φίλου της δούκισσας του Σάσσεξ, η Μέγκαν Μαρκλ εμπιστεύθηκε σε φίλους του ότι ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι αισθάνεται «αβοήθητος» και «ανησυχεί» μήπως η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος, κολλήσουν τον ιό.

«Η Μέγκαν είπε ότι είναι ευγνώμονες, ειδικά ο Χάρι, που μπόρεσαν να περάσου χρόνο με την οικογένειά του πριν ξεκινήσει όλη αυτή η παραφροσύνη», δήλωσε στην Daily Mail ο στενός φίλος της δούκισσας.

«Η Μέγκαν είπε ότι (ο Χάρι) έχει έρθει σε επαφή με τον πατέρα του και τη γιαγιά του. Τους παρότρυνε να παραμείνουν ασφαλείς και να λάβουν πρόσθετες προφυλάξεις».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η δούκισσα του Σάσεξ λαμβάνει επίσης μέτρα για να προστατεύσει την οικογένειά της, απαιτώντας «όλοι στην ομάδα τους, οι άνθρωποι που κάνουν ψώνια και τρέχουν για άλλα πράγματα, να φορούν λάτεξ γάντια ανά πάσα στιγμή και να ακολoυθούν ένα αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής», δήλωσε επίσης η πηγή στην Daily Mail.

«Μόνο λίγοι επίλεκτοι από αυτούς θα μπορούν να αλληλεπιδρούν μαζί της, τον Χάρι και τον Άρτσι», συνέχισε η πηγή.

Μέγκαν Μαρκλ: Η πανδημία αποτελεί επίσης μία κρίση ψυχικής υγείας

Στο διάστημα όμως που βρίσκονται στο σπίτι τους στο Βανκούβερ, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζουν να εργάζονται με ειδικούς ώστε να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο το κοινό αυτή την περίοδο, καθώς πιστεύουν ότι η πανδημία αποτελεί επίσης μία κρίση ψυχικής υγείας και νιώθουν «υποχρεωμένοι να βοηθήσουν».

«Η Μέγκαν είπε ότι επειδή απομονώνονται, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Δεν κάθονται απλά στο σπίτι χωρίς να κάνουν τίποτα. Η Μέγκαν είπε στον εσωτερικό της κύκλο ότι ό,τι συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι μία κρίση ψυχικής υγείας. Είπε ότι εργάζονται με μία μη-κερδοσκοπική για να δημιουργήσουν ένα είδος ηλεκτρονικού συστήματος υποστήριξης για τα πιο ευάλωτα άτομα, όπως οι νέες μητέρες που πάσχουν από επιλόχια κατάθλιψη. Οι άνθρωποι που στερούνται συστημάτων υποστήριξης χρειάζονται διαβεβαίωση ότι δεν είναι μόνοι».

Ο φίλος της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε επίσης ότι η δούκισσα του Σάσεξ ανησυχεί για τον κορωνοϊό, αλλά «είναι επιμελής να μην αγγίζει το πρόσωπό της και να πλένει τα χέρια της.

«Είπε ότι ο πανικός δεν θα κάνει κανένα καλό. Δεν είναι απλώς μία επιλογή στο σπιτικό της. Δεν θέλει ο Άρτσι να δεχθεί κάθε περιττό στρες ή ένταση. Το σπίτι της είναι το ιερό της και είναι ένας τόπος ειρήνης και ηρεμίας.

Μέγκαν Μαρκλ: Δεν υπάρχει ζεστασιά ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Παράλληλα, η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε στον κύκλο της για την απόφαση της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα τονίζοντας ότι το τελευταίο ταξίδι στη Βρετανία ήταν «γλυκόπικρο».

«Είπε ότι [το ταξίδι] ήταν μια επιβεβαίωση ότι έκαναν τη σωστή επιλογή να διαλέξουν χωριστούς δρόμους. Δεν υπάρχει ζεστασιά ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας και θέλει να μεγαλώσει τον Άρτσι σε ένα σπίτι γεμάτο γέλιο και χαρά και πολλές αγκαλιές », είπε ο στενός φίλος.

«Είναι ακόμα παράξενο για εκείνη που κανείς δεν κάνει αγκαλιές και ότι όλοι είναι τόσο νευρικοί, ειδικά η Κέιτ. Είπε ότι είναι προφανές ότι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ δεν εγκρίνουν τις επιλογές τους και ότι θα μπορούσατε να κόψετε την ένταση με ένα μαχαίρι. Η Κέιτ μόλις που την κοίταξε και η αλληλεπίδρασή τους διατηρήθηκε στο ελάχιστο«»,δήλωσε επίσης ο φίλος της Μέγκαν Μαρκλ.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE