Οι χρήστες των social media τρολάρουν τα δάχτυλα των ποδιών της Κάιλι Τζένερ

Ευτυχισμένη με το σώμα της νιώθει η Κάιλι Τζένερ παρόλο που κάποιοι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν τα δάχτυλα των ποδιών της.

Χθες, η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, μοιράστηκε μερικά βίντεο στα Instastories της, απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε για τα πόδια της και συγκεκριμένα τα δάχτυλα των ποδιών της, όπου το τρίτο δάχτυλο είναι μικρότερο σε ύψος από τα υπόλοιπα. Τα σχόλια των θαυμαστών έγιναν όταν η Κάιλι Τζένερ ανάρτησε μερικές φωτογραφίες που ποζάρει με μπικίνι από το τις διακοπές της στις Μπαχάμες.

Τα σχόλια των οπαδών της Κάιλι Τζένερ για το μικρό δάχτυλο του ποδιού της

Οι θαυμαστές της, έκαναν διάφορα σχόλια κυρίως όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία που ποζάρει με την αδερφή της και διάσημο μοντέλο, Κένταλ Τζένερ, όπου η διαφορά στο μήκος των δαχτύλων του δεξιού ποδιού είναι εμφανής. «Κανείς δεν είχε προσέξει μέχρι τώρα το δάχτυλο του ποδιού της Κάιλι;» έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλον να προσθέτει: «Περίμενε, το δάχτυλο στην τελευταία φωτογραφία δεν είναι ωραίο» και έναν τρίτο να σχολιάζει: Δεν είχα προσέξει ποτέ ότι το μεσαίο δάχτυλο στο πόδι της Κάιλι ήταν τόσο κοντό».

Πώς απάντησε η διάσημη επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα

Εκνευρισμένη από τα σχόλια η Κάιλι Τζένερ, μοιράστηκε μια μεγενθυμένη φωτογραφία των ποδιών της με ένα emoji εξαντλημένου προσώπου και έγραψε: «Μου την πέφτουν όλοι για τα πόδια μου. Παρεμπιπτόντως έχω πολύ χαριτωμένα πόδια» και συνέχισε εξηγώντας πως το έπαθε αυτό: «Στο γυμνάσιο έπεσα και έσπασα το μεσαίο δάχτυλο και δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις για ένα σπασμένο δάχτυλο, παρά να το αφήσεις να θεραπευτεί όπως θέλει αυτό» εξήγησε η Κάιλι Τζένερ. «Έτσι, όταν τεντώνω τα δάχτυλα των ποδιών μου, αυτό το δάχτυλο πάει όπου θέλει αυτό».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE