Μάστορας: Η ανάρτηση στο Instagram μετά την επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Μάστορα ήρθε από το Instagram, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Μάστορας, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, εξέφραζε την αγανάκτησή του για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι Έλληνες από τα χωριά της Βορείου Ηπείρου στην Αλβανία.

 

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής αναφερόταν στον νόμο Κατρούγκαλου, που όπως υποστήριζε, απέδιδε πολύ χαμηλότερες συντάξεις σε ομογενείς από την Αλβανία, σε σύγκριση με τις συντάξεις ασφαλισμένων στην ελληνική επικράτεια, ακόμη και αν διέθεταν τον ίδιο αριθμό ενσήμων.

«Κι όμως εν έτει 2020 αντιμετωπιζόμαστε ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας! ΞΑΝΑΛΕΩ δεν είναι πιο σπουδαίο να είσαι από κάπου και δεν επιλέξαμε να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά τι να κάνουμε;» έγραφε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μάστορας που καλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξετάσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα μετά την επικοινωνία με τον πρωθυπουργό

Μετά την αντίδραση του Χρήστου Μάστορα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε προσωπικά με τον τραγουδιστή και τον ενημέρωσε πως επίκειται νομοθετική ρύθμιση για το θέμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να διαβεβαίωσε τον τραγουδιστή πως θέλει να συζητήσουν το ζήτημα και από κοντά.

Με Insta Story του λοιπόν, ο Χρήστος Μάστορας αρκέστηκε να σχολιάσει πως βρίσκεται «εν αναμονή θετικών εξελίξεων» παραθέτοντας δημοσίευμα με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα για την ασφάλιση των βορειοηπειρωτών.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE