Μέγκαν και Χάρι σκέφτονται να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες

Από τη μια η διαφαινόμενη διάθεση της Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέψει στην υποκριτική, ή έστω σε μια καριέρα στο Χόλιγουντ, και από την άλλη η πίεση που δέχονται από τον Τύπο στον Καναδά, κάνει το πιο διάσημο ζευγάρι του κόσμου να σκέφτεται τη μετοίκησή του στο Λος Άντζελες. 
Αφού αναστάτωσαν την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, Χάρι και Μέγκαν έχουν αποσυρθεί στον Καναδά και ζουν τη ζωή τους όπως την θέλουν. Κυρίως εκείνη. Έτσι πιστεύουμε όλοι, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά.  
Το ζεύγος περίμενε ότι μετακομίζοντας τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά θα ησύχαζε και θα κατάφερνε να ζήσει τη ζωή του όπως την είχε φανταστεί. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς, έτσι αφού τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν εξοργιστεί και τους περιμένουν στη γωνία. Οι παπαράτσι έχουν κατακλύσει την περιοχή με αποτέλεσμα το ζευγάρι να είναι «φυλακισμένο» μέσα στο πολυτελές και τεράστιο σπίτι του. Ξέφυγαν από τη φυλακή του παλατιού μόνο και μόνο για να κλειστούν σε μια διαφορετική φυλακή, όπως επιμένουν τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Τα οποία, επίσης αναφέρουν ότι η Μέγκαν και ο Χάρι σκέφτονται να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες στο προσεχές διάστημα. Η Μέγκαν Μάρκλ, άλλωστε, έμενε εκεί μέχρι να μετακομίσει στο Τορόντο λόγω Suits, ενώ εκεί ζει και η μητέρα της.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE