Η VW αποχαιρετά το Beetle με ένα συγκινητικό βίντεο

 Η παραγωγή του «Σκαραβαίου - Beetle» ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2019. Ένα εγκάρδιο video τραβά την τελική γραμμή κάτω από την ιστορία του θρυλικού μοντέλου.

 

Η VW επέδειξε ήδη το 2018, στο πλαίσιο του L.A. auto show, τη final edition (την τελική έκδοση) του Beetle, ως cabrio. Προτού συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε, τον Ιούλιο του 2019, βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Puebla στο Μεξικό το τελευταίο Beetle. Με αυτό το αυτοκίνητο τελείωσε, σύμφωνα και με ανακοινώσεις της ίδιας της VW, η 70χρονη ιστορία αυτού του μοντέλου, και τα κεντρικά γραφεία του Wolfsburg της Γερμανίας, γιόρτασαν το γεγονός με την παραγωγή ενός ωραίου video. Το θέαμα είναι όντως συγκινητικό, καθώς συνδέει το Beetle με την ιστορία, αλλά δίνει επίσης και μια πρόγευση για ό,τι ακολουθεί στο μέλλον.  Το «The Last Mile» είναι η καμπάνια που συνοδεύει την τελευταία βόλτα του θρυλικού μοντέλου της VW με ένα 90 δευτερολέπτων animated φιλμ, υπό τους ήχους του «Let It Be» των Beatles όπως το αποδίδει η Pro Musica Youth Chorus. Στο φιλμ «βλέπουμε» από τον Andy Warhol που έκανε το δικό του tribute στο μοντέλο, μέχρι τους πιο σύγχρονους fans, Andy Cohen και Kevin Bacon (οδηγούσε ένα Beetle στο Footloose ), αλλά πολλούς ακόμα καθημερινούς ήρωες, από οικογένειες που μεγάλωσαν μαζί με τον «Σκαραβαίο» μέχρι διαδηλωτές περασμένων εποχών.

 

Όλοι είναι μέρος μιας μεγάλης ομάδας που δίνει το «παρών» στο τελευταίο ταξίδι του Beetle. Το «The Last Mile», μία δημιουργία του Johannes Leonardo, αποχαιρετά το διασημότερο αυτοκίνητο του κόσμου και τονίζει τη δέσμευση της Volkswagen να έχει γίνει μέχρι το 2050 περιβαλλοντολογικά ουδέτερη.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE