Πάολα: «Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα χωριστώ με αυτόν τον άνθρωπο…»

 Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Πάολα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογλοπίτη αλλά και τον λόγο που δεν παίρνουν διαζύγιο.

 

«Εγώ δεν ξέρω αν με τον άνθρωπο μου είμαστε έτσι φτιαγμένοι από το θεό που να μπορούμε να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και αφού έχει τελειώσει ο γάμος ή αν είμαστε τόσο έξυπνοι για να κάνουμε αυτό που κάνουμε.

 

Δεν υπήρχε ζήλια γιατί υπήρξαμε ζευγάρι παλιά. Δεν μπορώ να μην κρατήσω ψηλά τον άνθρωπο που αγάπησα και αυτός το ίδιος να με κρατήσει ψηλά αφού με αγάπησε, έχουμε παντρευτεί, έχουμε κάνει το παιδί μας.

 

Φυσικά το αξίζει σαν άνθρωπος.

 

Όχι δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, δεν χρειάζεται. Αν θελήσει ένας από τους δυο μας να παντρευτεί τότε θα δώσουμε το διαζύγιο. Προς το παρών δεν μας χρειάζεται. Εμείς θέλουμε να είμαστε ένα πράγμα, όχι για το παιδί μας, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα χωριστώ με αυτό τον άνθρωπο.

 

Δεν το κάνουμε για το παιδί μας, πρώτα αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι θετικό για την κόρη μας», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE