Μ. Μπεγνής: Η μαϊμού της γιαγιάς μου δάγκωσε τον Σταμάτη Φασουλή

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν χθες το πρωί ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία. Ο γνωστός ηθοποιός, φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση για τον Αριστοτέλη Ωνάση, με τίτλο «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα», που υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής. Όπως ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής, με τον Σταμάτη Φασουλή γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια.

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι, γιατί είναι οικογένεια πια ο Σταμάτης. Έχουμε δουλέψει εφτά φορές μαζί. Είναι από τη Σαλαμίνα και εκείνος. Η γιαγιά μου με τη μαμά του ήταν πάρα πολύ φίλες. Μας ενώνει δηλαδή ένα κοινό παρελθόν, πολύ τρυφερό και όμορφο», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής και συνέχισε περιγράφοντας την ιστορία που άφησε άφωνη την παρουσιάστρια.

«Υπάρχει ιστορία μεγάλη με τη γιαγιά. Η γιαγιά μου είχε έρθει από την Αίγυπτο. Ο Σταμάτης 5 χρονών τη θυμόταν ως κάτι φοβερό που ήρθε στο σπίτι, καθώς η γιαγιά μου έφερε και μια μαϊμού, είχε κατοικίδιο μαϊμού. Η μαϊμού λοιπόν ήταν το όνειρο του Σταμάτη. Αυτό που ήταν πάρα πολύ όμορφο και παραδεισένιο, ξαφνικά έγινε κόλαση, όταν η μαϊμού γυρίζει και δαγκώνει τον Σταμάτη Φασουλή. Αυτό το λέμε στους θεατρικούς κύκλους και δεν το πιστεύουν. Στην τηλεόραση δεν το έχω ξαναπεί», είπε χαρακτηριστικά.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE