Η Σ. Καρύδη αποκαλύπτει τι έχει κρατήσει από την Ντάλια του «Παρά πέντε»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» έδωσε η Σμαράγδα Καρύδη, με αφορμή την παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος», την οποία σκηνοθετεί. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πριν αρκετά χρόνια μέσα από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Στο παρά πέντε». Όπως αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη, έχει «κλέψει» ένα αντικείμενο από τότε. Αυτό δεν είναι άλλο, από την χαρακτηριστική ξανθιά, φουντωτή περούκα που φορούσε για τον ρόλο της «Ντάλιας». «Από την Ντάλια έχω κρατήσει τα μαλλιά της. Έχω την περούκα της σε ένα κουτί. Σαν κειμήλιο! Την κοιτάω καμιά φορά να δω μη μου την έφαγε ο σκόρος», ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και για τον σκύλο της τον Γιάννη, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

«Ο σκύλος μου ο Γιάννης είναι ένας πασίγνωστος σκύλος, πολύ όμορφος, με δικό του λογαριασμό στο Instagram, followers και έχει star quality! Δεν τον ζηλεύω, τον αγαπώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά μια πιθανή συμπαρουσίαση με τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη, η ηθοποιός σχολίασε: «Δεν μας έχει προταθεί ποτέ να παρουσιάσουμε κάτι μαζί, δεν το θυμάμαι αν μας έχουν πει και δεν το έχουμε σκεφτεί καθόλου. Δεν το ξέρω αν ήταν κάτι που μας ταίριαζε».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE