Λ. Κακούρης: Ημουν ανάμεσα σε δύο ρόλους στις «Αγριες Μέλισσες»

Ο Λεωνίδας Κακούρης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τον ρόλο του στη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός μιλώντας στο Page 2 και στον Γιάννη Πουλόπουλο, εκτός από την προσωπική του ζωή και τη σχέση που έχει με τα παιδιά του, αποκάλυψε πως στην αρχή η παραγωγή του ΑΝΤ1, του είχε προτείνει δύο ρόλους, ο ένας ήταν του «Δούκα» και ο άλλος του «Μιλτιάδη». Ο ηθοποιός δήλωσε πως περίμενε την μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες», ενώ είναι σίγουρος πως το σενάριο θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού στη συνέχεια θα υπάρξουν πολλές ανατροπές.

Λεωνίδας Κακούρης: Προτιμούσα να πάρω τον ρόλο του «Μιλτιάδη» στις «Αγριες Μέλισσες»

Περιμένατε ότι οι «Άγριες μέλισσες» θα έκαναν τόσο μεγάλη επιτυχία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο;

Ναι. Είναι κάτι που αισθανθήκαμε όλοι όταν πήραμε στα χέρια μας τα σενάρια, γιατί διαπιστώσαμε ότι χτίζεται μια καλά δομημένη ιστορία με στέρεους χαρακτήρες. Πιστεύαμε κι ελπίζαμε ότι οι «Άγριες μέλισσες» θα πήγαιναν καλά και ο κόσμος μάς αντάμειψε. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια καθημερινή σειρά, όπου ο όγκος δουλειάς είναι τεράστιος. Και όλοι οι συντελεστές δίνουμε το κάτι παραπάνω.

Στις καθημερινές σειρές υπάρχει ο κίνδυνος το σενάριο κάποια στιγμή να κάνει κοιλιά. Πώς θα καταφέρετε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέχρι το τέλος;

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι στις «Μέλισσες» μέχρι τώρα έχει φανερωθεί μόνο η άκρη του παγόβουνου. Επειδή οι χαρακτήρες έχουν στηθεί καλά από την αρχή, μπορεί να τελειώσει κάποια ιστορία και να ξεκινήσει κάποια άλλη χωρίς να χάνεται το ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή.

Λεωνίδα, είναι αλήθεια ότι για τον ρόλο του Δούκα συζητούσε ο Πασχάλης Τσαρούχας και σε εσένα είχαν προτείνει τον ρόλο του Μιλτιάδη;

Όταν επικοινώνησαν μαζί μου για να μου προτείνουν να συμμετέχω στις «Άγριες μέλισσες», ήταν ανάμεσα στον ρόλο του Μιλτιάδη και του Δούκα. Εγώ προτιμούσα να υποδυθώ Μιλτιάδη για να παίξω και κανένα καλό άνθρωπο, γιατί τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση έχω πάρει αμπάριζα τα καλόπαιδα (γελάει). Το συζητούσα, λοιπόν, με την casting director και όταν με ρώτησε και ποιος θα μπορούσε να παίξει τον Δούκα, της λέω ο Πασχάλης Τσαρούχας. Αλλά τελικά μoυ έδωσαν τον ρόλο του Δούκα.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE