Με 32 πανελλήνιες πρεμιέρες η έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας

 Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της έκθεσης αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019» που θα φιλοξενηθεί από το ερχόμενο σαββατοκύριακο (9-17 Νοεμβρίου)στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού. Αυτό που θα κερδίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι οι 32 πανελλαδικές πρεμιέρες, οι οποίες αποτελούν ρεκόρ συμμετοχών σε ανάλογη έκθεση και αναμένεται να αποτελέσει μοναδικό πόλο έλξης για τους λάτρεις της αυτοκίνησης.

 

Στην γιορτή του αυτοκινήτου θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες 150 νέα μοντέλα καινοτόμων τεχνολογιών, ενώ θα υπάρξουν και 32 πανελλαδικές πρεμιέρες. Στην έκθεση οι επισκέπτες θα δουν νέα μοντέλα από την: Alfa Romeo, BMW, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, KIA, Mazda, Mercedes, MINI, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo.

 

Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η αυτόνομη οδήγηση και τα υβριδικά αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και θα αποτελέσουν τα βασικά χαρακτηριστικά των μελλοντικών μοντέλων που δε θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα.

 

Το βελτιωμένο επιχειρηματικό κλίμα και η πρωτοφανής αυξητική τάση των πωλήσεων των καινούριων αυτοκινήτων, συμβάλλουν στην πληρέστερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων επικοινωνίας και προβολής της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτων που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE