Θεοδοσία – Άγριες Μέλισσες: Έχω βρεθεί να ψάχνω 2 ευρώ στο σπίτι για να φάω

Την Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη την βλέπουμε φέτος να υποδύεται την Θεοδοσία σε μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της σεζόν, τις «Άγριες Μέλισσες». Η ηθοποιός μίλησε στη Φωλιά των Κου-Κου και αποκάλυψε πως η μητέρα της έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και για να την τιμήσει επέλεξε να κρατήσει και το δικό της επίθετο. «Το “Χειλά” είναι του μπαμπά, το “Φαμέλη” της μαμάς, που την έχω χάσει και το χρησιμοποιώ για συναισθηματικούς λόγους. Την έχασα στα 16 μου, ήταν πολύ δύσκολο».  Στη συνέχεια μίλησε για το ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες ενώ ανέφερε πως στο παρελθόν έχει βρεθεί να κάνει και άλλες δουλειές προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει.

«Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρα και σκάλες θα πάω να καθαρίσω. Είναι δουλειά. Δεν έχω τέτοια θέματα. Και τώρα θα το έκανα αν δεν είχα δουλειά και λεφτά. Έχω βρεθεί να ψάχνω στο σπίτι μου να βρω δυο ευρώ για να φάω

Τα έχω ζήσει αυτά. Όταν έκανα το «Ουζερί Τσιτσάνης» υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το μπουφέ, δεν είχα λεφτά να φάω… Το μικρότερο μεροκάματο που έχω βγάλει από το θέατρο είναι 36 ευρώ για τέσσερις μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον ρόλο της είπε:

«Μου άρεσε πολύ που ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν είναι πρωταγωνιστικός. Ο Λευτέρης (σ.σ. Χαρίτος) μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να με δει», απάντησε στο αν υπήρξαν δυσκολίες με τον σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ποια ήταν η πιο παράξενη εκδήλωση θαυμασμού στον δρόμο.

«Στη ζωή μου έχω βρεθεί στη θέση του ‘Λάμπρου’ να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει», δήλωσε ακόμα.

«Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή μου αλλά αυτές οι σχέσεις δεν κρατάνε για πολύ», είπε.

Πηγή: thetoc.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE