Ο Λιάγκας μίλησε ξανά για την Σκορδά και περιέγραψε τη σχέση τους σήμερα

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά ζευγάρια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2010. Τον Νοέμβριο του 2016 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου και εννέα χρόνια σχέσης. Ο χωρισμός τους ξάφνιασε τους πάντες, αφού οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Μαζί απέκτησαν δύο αγοράκια.

Αψογες οι σχέσεις Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά

Μετά από τρία χρόνια όμως που έχουν πάρει διαζύγιο, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά διατηρούν άψογες σχέσεις και κρατούν τις ισορροπίες, καθώς και οι δυο τους υπεραγαπούν τα παιδιά τους και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, δεν δίστασε να μιλήσει για τη σχέση που έχει με την πρώην γυναίκα του, Φαίη Σκορδά μετά το διαζύγιό τους. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του και στην Ελένη Καστάνη που ήταν καλεσμένη του: «Είμαι και εγώ χωρισμένος γονιός όπως ξέρεις και έχω πολύ καλή σχέση με τη Φαίη»

«Μας ενώνει τόσο πολύ η κοινή μας τεράστια αγάπη για τα παιδιά μας, που έχουμε καλή σχέση αλλά έχουμε και προσωπική σχέση. Μιλάμε και για άλλα θέματα εκτός των παιδιών. Δηλαδή είναι σαν να χωρίσαμε αλλά μια σχέση συνεχίζεται», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Χωρίζουν και άλλοι άνθρωποι και σφάζονται. Μένω πολύ κοντά με τη Φαίη, μένουμε ένα δρόμο διαφορά». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για το διαζύγιο του με τη Φαίη Σκορδά, καθώς το ίδιο έκανε και πριν από λίγες ημέρες, όταν ήταν καλεσμένος του ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα αναφερόμενος στον χωρισμό του.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE