Η Βίκυ Καγιά απαντά στις κατηγορίες κατά του GNTM

Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλά για τις συνθήκες που επικρατούν στα γυρίσματα του GNTM 2, από κάποιες κοπέλες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Έτσι, η Βίκυ Καγιά θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όλα όσα λέγονται.

 

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, απάντησε στην ερώτηση των δημοσιογράφων για τις κατηγορίες κατά του GNTM, που θέλουν τα γυρίσματα να διαρκούν πολλές ώρες, χωρίς να παρέχεται στα μοντέλα νερό και φαγητό. Η κριτής του ριάλιτι χαρακτήρισε αυτές τις δηλώσεις υπερβολικές, ωστόσο είπε, πως οι συνθήκες που επικρατούσαν ήταν ίδιες για όλους και όχι μόνο για τις διαγωνιζόμενες.

Βίκυ Καγιά για GNTM: Στα γυρίσματα είχαμε όλοι νερό και φαγητό

Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: «Μην είμαστε υπερβολικοί. Ήμασταν όλοι εκεί από τις 5 το πρωί μέχρι τις 5 το άλλο πρωί. Δεν έλειψε κανείς και όλοι είχαμε και νερό και φαγητό. Απλά έκανε πολλή ζέστη. Αλλά για όλους έκανε, όχι μόνο για τις κοπέλες».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν τη γνώμη της για τη συμμετοχή της νικήτριας του πρώτου κύκλου του GNTM, στη θεατρική παράσταση, «Κούκλες». «Μπράβο της! Κοίτα, τρελάθηκα όταν το άκουσα, αλλά πιστεύω ότι για να το θέλει ο σκηνοθέτης, κάτι έχει δει και κάτι ξέρει», είπε η Βίκυ Καγιά.

Η κριτής του GNTM απάντησε στα επικριτικά σχόλια που έκαναν οι διαγωνιζόμενες μετά από την αποχώρησή τους από το ριάλιτι μόδας.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE