Ο Γ. Παρτσαλακης έχασε 1 εκ. ευρώ σε ...μια νύχτα

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Ο ηθοποιός στη συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για όλες τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ αποκάλυψε πως μέσα σε ένα βράδυ έχασε ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο ίδιος πριν από καιρό είχε δηλώσει πως στο παρελθόν οι χρηματικές του απολαβές ήταν πολύ μεγάλες. Είχε τονίσει, όμως, πως τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει, ενώ είχε μιλήσει και για τις συνθήκες που τον οδήγησαν στην πτώχευση.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο,τι λεφτά είχα, τα έχασα

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Είχα ένα όνειρο, ένα μεράκι, γιατί η πατρίδα μου είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, να “φέρω” την Κρήτη στην Αθήνα. Το έκανα αυτό, αλλά για να το κάνεις δεν πρέπει να έχεις μόνο το μεράκι, αλλά πρέπει να είσαι και επιχειρηματίας. Και το επιχειρείν είναι επικίνδυνο. Ότι λεφτά είχα, τα έχασα. Χάθηκαν πολλά.

Το ότι έκλεισε το μαγαζί τότε, χάθηκε μέσα σε μια νύχτα ένα εκατομμύριο ευρώ. Χάθηκαν όλα, καταστράφηκα οικονομικά. Έκανα ένα τεράστιο μαγαζί, 180 καθίσματα, το οποίο το “έντυσα” με ότι μπορείς να φανταστείς, με πανάκριβα υλικά κλπ… Ήθελα να κάνω όχι μια ταβέρνα κρητική, ένα εστιατόριο γιατί η Κρήτη έχει ένα σπουδαίο φαγητό και που μπορείς σε ένα πολιτισμένο χώρο να φας ένα σπουδαίο φαγητό. Αυτό ήθελα να κάνω. Χάθηκαν τα λεφτά και βρέθηκα στο μηδέν».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE