Σχεδόν γυμνή: Με αυτό το φόρεμα η Kate τράβηξε την προσοχή του Πρίγκιπα William

Με αυτό το φόρεμα η Kate τράβηξε την προσοχή του Πρίγκιπα William . Με μια προκλητική εμφάνιση πίσω στο 2002!!! 

Πρίν γίνει η Δούκισσα του Cambridge, η Kate Middleton ήταν μία φοιτήτρια στο κολέγιο St. Andrews. Τότε γνώρισε και τον Πρίγκιπα William και γεννήθηκε ο έρωτας τους που οδήγησε αργότερα στο γάμο τους.

Το 2002 η Kate συμμετείχε σε ένα fashion show φιλανθρωπικού χαρακτήρα και με την εμφάνιση της κέρδισε τον Πρίγκιπα μια για πάντα. Περπάτησε στην επίδειξη με ένα μίνι, διαφανές φόρεμα, σε χρυσή απόχρωση με τιρκουάζ λεπτομέρεια, της σχεδιάστριας Charlotte Todd. Από μέσα φορούσε μαύρα εσώρουχα και το αποκαλυπτικό φόρεμα άφηνε όλο τις το σώμα εκτεθειμένο.

Ο Πρίγκιπας καθόταν φυσικά στην πρώτη σειρά του show και μόλις είδε την σέξι εμφάνιση της Kate είπε στον κολλητό του Fergus Boyd «Ουάου, η Kate είναι σέξι». Ήταν, λοιπόν, η πρώτη φορά που ο William είδε την θηλυκή πλευρά της Kate και σκέφτηκε να κάνει την κίνηση του.

Η Kate μάλιστα έκανε πλάκα για το γεγονός καθώς το 2012, που ήταν καλεσμένη ως ομιλήτρια στις εκδηλώσεις για τα 600 χρόνια του κολεγίου, προειδοποίησε του φοιτητές να προσέχουν τις φιλανθρωπικές επιδείξεις μόδας γιατί δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να φορέσουν.

Παρόλο που το ζευγάρι δεν κάλεσε στο γάμο την σχεδιάστρια που ουσιαστικά τους ένωσε, η Todd πούλησε την ίδια χρονιά, το 2011, το φόρεμα για 125.000 δολάρια.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE